ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε μια δεκαετία στο χώρο της μόδας συντροφιά με την premium vodka CÎROC

Παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή του, η οποία απογειώθηκε με 3 μοναδικές bespoke CÎROC αέρινες δημιουργίες

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε μια δεκαετία στο χώρο της μόδας συντροφιά με την premium vodka CÎROC

Η εκλεκτή vodka CÎROC που είναι συνυφασμένη με μοναδικές εορταστικές περιστάσεις και έχει συνδεθεί με τα πιο hot happenings της παγκόσμιας fashion σκηνής, συνόδευσε μοναδικά την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της καλοκαιρινής και χειμερινής συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη, προσδίδοντας στη γιορτινή βραδιά τη λάμψη που της αρμόζει.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε μια δεκαετία στο χώρο της μόδας συντροφιά με την premium vodka CÎROC

Σε ένα υπέροχο event στον χώρο του πρώην εργοστασίου Τσαούσογλου στην οδό Πειραιώς 260, εκλεκτοί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη τα 10 χρόνια εξέχουσας παρουσίας του στη fashion σκηνή της χώρας και απόλαυσαν τις σχεδιαστικές δημιουργίες του για το καλοκαίρι του ’18 και το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 18-19, ενώ η CÎROC πιστή στα ραντεβού της με τη μόδα, συνόδευσε τη βραδιά με μοναδικά welcome και after party serves.

H βραδιά ξεκίνησε με το signature “The Ciroc Stone” serve με λικέρ βατόμουρο και κόκκινα σταφύλια, εμπνευσμένο από την πενταπλή απόσταξη της βότκας CÎROC™ και τα κομψά χαρακτηριστικά της, και ολοκληρώθηκε στο μοναδικό after party με 2 ξεχωριστά CÎROC™ cocktails που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά: το “STELIOS KOUDOUNARIS 10y MARTINI” με λικέρ βατόμουρο και χυμό ανανά και το “THE CIROC CRYSTAL” με λικέρ elderflower και δενδρολίβανο.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή του, η οποία κορυφώθηκε με 3 μοναδικές bespoke CÎROC™ αέρινες δημιουργίες που αποτύπωσαν το χαρακτηριστικό ζαφειρένιο μπλε χρώμα της CÎROC™ αναδεικνύοντας το ξεχωριστό στυλ και τη λάμψη που αντιπροσωπεύει!

Τη σκυτάλη πήρε η χειμερινή συλλογή STELIOS KOUDOUNARIS FALL WINTER 2018-19 με πράσινα αυτοκρατορικά βελούδα, κόκκινα δερμάτινα οικολογικά σύνολα, μεγάλα γκρι-λευκά καρώ συνδυασμένα με αυστηρά κλειστά μπούστα και μαύρα πλεκτά που ορίζουν τη θεατρικότητα της εποχής αλλά και μεταλλικά βραδινά φορέματα που προσδίδουν έναν glam χαρακτήρα.

Οι καλοντυμένες επώνυμες παρουσίες της εγχώριας lifestyle σκηνής είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εντυπωσιακά μακιγιάζ που αναδείκνυαν τον εορταστικό χαρακτήρα της βραδιάς στο make up corner της CÎROC αλλά και να φωτογραφηθούν στο πρωτότυπο photo booth που είχε στηθεί στο χώρο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η CÎROC™ γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες.

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.