ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μίμης Δομάζος δημιουργεί δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου με μοναδικό αντίτιμο φαγητό για αδέσποτα

«Η Ακαδημία αλλάζει το παιχνίδι και αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα», καλώντας τα παιδιά από 4 έως 16 ετών να γραφτούν και να προπονούνται δωρεάν για όλη τη σεζόν».

Ο Μίμης Δομάζος δημιουργεί δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου με μοναδικό αντίτιμο φαγητό για αδέσποτα

Ο Μίμης Δομάζος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δημιουργεί την πρώτη δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, με ένα υπέροχο αντάλλαγμα αντί για πληρωμή: τη στήριξη των αδέσποτων.

Όπως διαβάζει κανείς στην ανακοίνωση, η Ακαδημία του «στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου «αλλάζει το παιχνίδι και αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα», καλώντας τα παιδιά από 4 έως 16 ετών να γραφτούν και να προπονούνται δωρεάν για όλη τη σεζόν, στηρίζοντας παράλληλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων. Μοναδική υποχρέωση είναι, όσοι μπορούν, να προσφέρουν κάθε εβδομάδα ξηρά τροφή, κονσέρβες και ό,τι άλλο επιθυμούν για τα ζώα που δεν έχουν οικογένεια.

«Ο πατέρας μου, ο Μίμης Δομάζος, μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στα παιδιά και αποφασίσαμε, μέσω της δράσης μας, να στηρίξουμε και τα αδέσποτα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» η Πόπη Δομάζου, κόρη του μεγάλου ποδοσφαιριστή και δημοτική σύμβουλος Αθηνών, η οποία είχε και την ιδέα για τη διαφορετική αυτή ακαδημία.

Η ίδια εξομολογείται πως ο πατέρας της, μαζί με τη μητέρα της Ιώ, ήταν αυτοί που της ενέπνευσαν την αγάπη για τα αδέσποτα. «Από μικρή με έχουν μάθει να είμαι με ζώα στο σπίτι. Αγαπώντας τα ζώα αγαπάμε και τους ανθρώπους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Δομάζου και ευχαρίστησε την υπεύθυνη για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Αθηναίων αλλά και την προϊσταμένη του Τμήματος Αττικής Πανίδας, που στήριξαν την ιδέα καθώς και τον δήμαρχο Κηφισιάς, που προσφέρει τα γήπεδα του Δήμου για τις προπονήσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος και να προσφέρουν στήριξη στα αδέσποτα δεν έχουν παρά να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947596617 και 6944942678 και στη σελίδα στο Facebook.

Ο Μίμης Δομάζος δημιουργεί δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου με μοναδικό αντίτιμο φαγητό για αδέσποτα

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.