ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Να μην καταστρέφονταν τόσες ζωές από ένα ρημάδι έλλειμμα αποδοχής, ανοχής, αγάπης»

Μερικές σκέψεις του Αυγούστου Κορτώ σχετικά με την αυτοκτονία του πατέρα στα Δωδεκάνησα.

«Να μην καταστρέφονταν τόσες ζωές από ένα ρημάδι έλλειμμα αποδοχής, ανοχής, αγάπης»

Τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε καθημερινά να διαχειριστούμε αμέτρητες, όχι άσχημες, αλλά τραγικές ειδήσεις που σκάνε ανελέητα στο feed μας μόλις κάνουμε το λάθος να ανοίξουμε υπολογιστή. Ενήλικες που σκοτώνουν παιδιά, παιδόφιλοι που εκμεταλλεύονται την αθωότητα της νεανικής ηλικίας, βιασμοί, άνθρωποι που διασύρονται με δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών και άνθρωποι που διώκονται γι' αυτό που πραγματικά είναι.

Μέσα στον κυκεώνα της απελπισίας, ακόμα μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή χθες. Πατέρας σε νησί των Δωδεκανήσων αυτοκτόνησε έπειτα από τον χλευασμό του περίγυρού του, σχετικά με βίντεο που είχε διαρρεύσει, στο οποίο ο γιος του έκανε σεξ με έναν άλλον άντρα. Μην μπορώντας να αντέξει το bullying και την κατακραυγή, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας την οικογένεια, και ιδίως τον γιο του, σε βαρύ πένθος.

Μην μπορώντας να αντέξει το bullying και την κατακραυγή, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας την οικογένεια, και ιδίως τον γιο του, σε βαρύ πένθος.

Ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε μερικές σκέψεις για τον πατέρα αλλά και τον γιο, που καλείται να επωμιστεί ένα τεράστιο βάρος και μία ευθύνη την οποία ουσιαστικά δεν φέρει. Δείτε παρακάτω τη viral ανάρτηση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.

13 Ιαν 2026

Εικαστική επιστροφή | Οι νέες εκθέσεις της εβδομάδας

Τα πρώτα νέα εικαστικά ραντεβού της καινούριας χρονιάς.

13 Ιαν 2026

Το "Grease The Musical" έρχεται από το Λονδίνο στην Αθήνα για τέσσερις μόνο παραστάσεις

Η σκηνή του Christmas Theater μετατρέπεται σε ένα εκρηκτικό dancefloor με πολύ γέλιο, λίγο δράμα, τρελό φλερτ.