ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαγικές εικόνες: Ρωσίδα μπαλαρίνα χόρεψε τη Λίμνη των Κύκνων σε παγωμένο τοπίο

«Είναι ένα μοναδικά φυσικό και ιστορικό μέρος, όπου οι κύκνοι κάνουν τις φωλιές τους την άνοιξη, όπου οικογένειες με παιδιά κάνουν διακοπές το καλοκαίρι...»

Μαγικές εικόνες: Ρωσίδα μπαλαρίνα χόρεψε τη Λίμνη των Κύκνων σε παγωμένο τοπίο

Η χορεύτρια Ιλμίρα Μπαγκαουτντίνοβα βρέθηκε σε μία από τις ομορφότερες σκηνές της Ρωσίας, στα παγωμένα νερά του Φινλανδικού Κόλπου, στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας γεμάτης χορό εναντίον ενός κατασκευαστικού σχεδίου, που σύμφωνα με τους ντόπιους απειλεί έναν μοναδικό σε ομορφιά φυσικό οικότοπο.

Αψηφώντας τις πολικές θερμοκρασίες, φορώντας τις πουέντ της και μια λευκή τουτού, η πανέμορφη μπαλαρίνα καταγράφηκε στον φακό, καθώς χόρευε στα παγωμένα νερά του κόλπου Μπαταρεϊνάγια, αφότου διάβασε δημοσιεύματα ότι σχεδιάζεται η κατασκευή εκεί ενός σιλό για την αποθήκευση σιταριού.

Η χορεύτρια του θεάτρου Μαριίνσκι ανάρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο, προσθέτοντας μουσική από τη «Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι, σε μια αναφορά στους κύκνους που ζουν στην περιοχή, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων δυτικά της Αγίας Πετρούπολης.

«Είναι ένα μοναδικά φυσικό και ιστορικό μέρος, όπου οι κύκνοι κάνουν τις φωλιές τους την άνοιξη, όπου οικογένειες με παιδιά κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, όπου εκατοντάδες ψαράδες βγαίνουν στον πάγο τον χειμώνα», έγραψε στο φέισμπουκ..«Όλα αυτά απειλούνται με καταστροφή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ

*με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.