ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Lion King»: Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας μόλις κυκλοφόρησε. Προκαλεί ρίγη νοσταλγίας

Αναβιώνει σκηνές που σημάδεψαν την παιδική και εφηβική ηλικία πολλών από εμάς.

«Lion King»: Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας μόλις κυκλοφόρησε. Προκαλεί ρίγη νοσταλγίας

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην αφρικανική σαβάνα και ταυτόχρονα στο παρελθόν. Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου «Βασιλιά των λιονταριών», που αναβιώνει κάποιες από τις κλασικές σκηνές του πρώτου «Lion King», του 1994, όπως είναι η περιπλάνηση του Σίμπα στο νεκροταφείο ελεφάντων. Παράλληλα αναγνωρίζουμε φωνές ηρώων, όπως είναι ο Μουφάσα, που ενσαρκώνεται, όπως και στην πρώτη ταινία, από τον Τζέιμς Ερλ Τζόουνς. Άλλοι διάσημοι ερμηνευτές συμμετέχουν στο καστ της νέας ταινίας, όπως η Μπιγιονσέ (Νάλα) και ο Ντόναλντ Γκλόβερ (Σίμπα).

Η μεγάλη εξέλιξη είναι τα γραφικά του νέου «Βασιλιά των λιονταριών». Τόσο ρεαλιστικά, που είναι λες και μας μεταφέρουν στην άγρια φύση, χαρίζοντας στο animation που έχουν λατρέψει εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο εικόνες που θυμίζουν ντοκιμαντέρ.

Η νέα ταινία, που έρχεται στις μεγάλες αίθουσες στις 19 Ιουλίου σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό, αφηγείται την ιστορία του μικρού Σίμπα, που έχει ως πρότυπο τον πατέρα του, τον βασιλιά Μουφάσα, αλλά αναγκάζεται να τον αποχωριστεί όταν ξεκινάει μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Μουφάσα και τον αδερφό του, πρώην κληρονόμο του θρόνου. Στον δρόμο του ο Σίμπα θα αποκτήσει πολύτιμους φίλους που θα τον καθοδηγήσουν προς την ενηλικίωση και τη διεκδίκηση της θέσης που του ανήκει δικαιωματικά.

Δείτε το νέο τρέιλερ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.