ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάποτε ήταν ένα αγόρι με ψαλίδια για χέρια: H αναβίωση του Ψαλιδοχέρη είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε

Μία διαφήμιση με πρωταγωνιστές τη Γουινόνα Ράιντερ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Κάποτε ήταν ένα αγόρι με ψαλίδια για χέρια: H αναβίωση του Ψαλιδοχέρη είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε

Μία φορά και έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που αντί για χέρια είχε ψαλίδια. Ζούσε σε μία ήσυχη, αμερικανική πόλη και προσπαθούσε να ζήσει μία ζωή σαν αυτή κάθε άλλου παιδιού στην ηλικία του.

Κάποτε, συγκεκριμένα το 1990, ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθέτησε μία ταινία που έμελλε να αποτελέσει ορόσημο για τη γενία των ανθρώπων που τότε πλησίαζαν την εφηβεία ή την είχαν μόλις περάσει. Ο θρυλικό Ψαλιδοχέρης, με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ και Γουινόνα Ράιντερ που τότε ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή, υπήρξε ένα από τα πιο τρυφερά φιλμ της εποχής του και μία από τις πιο πρώτες κινηματογραφικές καταθέσεις που έθεταν σε μία τόσο συγκινητική, αλλά παράλληλα παραμυθένια, διάσταση το ζήτημα της διαφορετικότητας και της αποδοχής.

Τώρα μία συγκινητική διαφήμιση που προβλήθηκε στο αμερικανικό Super Bowl έρχεται να αναβιώσει την διάσημη, κινηματογραφική ιστορία που προβλήθηκε για πρώτη φορά 31 χρόνια πριν, έχοντας και πάλι την αγαπημένη Ράιντερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή τη φορά υποδύεται τη μητέρα του αγοριού με τα ψαλίδια στα χέρια, τον οποίο παίζει το μεγαλύτερο νέο αστέρι του Χόλιγουντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Το σποτ γυρίστηκε για λογαριασμό της γνωστής μάρκας αυτοκινήτου Candillac και δίνει μία σύντομη συνέχεια στις ζωές των ηρώων αυτού του τόσο πετυχημενου, κινηματογραφικού στόρι που σημάδεψε ολόκληρη τη γενιά των 90's.

Δείτε το σποτ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025