ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Η υιοθεσία που την στιγμάτισε και η σύγκρουση με την θετή της μητέρα μέσα από τα λόγια της θρυλικής τραγουδίστριας.

Το ξεκίνημα ήταν " πικρό" για την Αθανασία Γκιζίλη - μετέπειτα γνωστή ως Καίτη Γκρέυ- που παρά την απόλυτη δόξα που γεύτηκε, τελικά, στιγματίστηκε από τις απώλειες της ζωής της. Ο πόλεμος, η φτώχεια, η υιοθεσία σε ηλικία μόλις 1 έτους ήταν μερικά από τα κομμάτια που σημάδεψαν για πάντα τη μνήμη και τη ψυχή της μεγάλης μας σταρ.

Στην δεκαετία του 60', η Καίτη Γκρέυ ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια με ημερομίσθιο που ξεπερνούσε κατά πολύ τις 8.000 δραχμές. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της καριέρας της τραγουδούσε στα μεγαλύτερα μουσικά κέντρα της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Γερμανίας. Η Καίτη γνώρισε κατά την διάρκεια της πορείας της τον Έλβις Πρίσλεϊ, τη Ρίτα Χέιγουορθ, τη Μαρία Κάλλας, τον Τζίμι Χέντριξ, τον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση. Κι όμως, όταν κάθισε απέναντι από την δημοσιογράφο, Νανά Παλαιτσάκη, 27 χρόνια πριν η Καίτη Γκρέυ δεν ήθελε να μοιραστεί την λάμψη, αλλά την δική της πονεμένη αλήθεια.

Με "retro" διάθεση η Νανά Παλαιτσάκη τον Δεκέμβριο του 2023 μέσω του προσωπικού της αρχείου, έφερε στο φως την συνάντησή της με την Καίτη Γκρέι αλλά και την "Κικίτσα", κατά κόσμον Αγγελική Ηλιάδη.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε απόσπασμα από το προσωπικό της αρχείο μέσα από την εκπομπή "MEGA Καλημέρα" και έδειξε στην στήλη "Τι θυμήθηκες τώρα" τη συνέντευξη της Καίτης Γκρέι 27 χρόνια πριν, όπου μιλάει για την βιολογική της μητέρα.

"Όταν ήμουν μικρή, και μια κυρία μου έφερε σοκολάτες και καραμέλες, ρωτούσα τη μητέρα που ποια είναι αυτή η κυρία. Μου έλεγε ότι είναι μια θεία που μας αγαπάει. Μεγάλωσα στα ξένα χέρια αλλά αυτή η γυναίκα που με μεγάλωσε με λάτρεψε ήταν πραγματική μου μάνα. Μια μέρα γυρνώντας από το νηπιαγωγείο συνάντησα αυτή την "θεία" στον δρόμο. Ήταν με έναν αστυνομικό και μόλις με είδε είπε "να’το, να’το". Την είδα και την ρώτησα γιατί δεν έρχεται πια σπίτι μας. και μου είπε ότι δεν ήταν εδώ και έλειπε και μου είπε να πάω σπίτι της να παίζω με τα παιδιά της" αποκάλυψε τότε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε η Καίτη Γκρέυ λέγοντας: "και με πήρε σπίτι της και πέσανε τα αδέρφια μου – φυσικά ήταν αδέρφια μου – και εκείνη την ώρα μου είπε "εγώ είμαι η σκύλα η μάνα σου που σε έδωσα γιατί δεν μπορούσα να σε ζήσω”. Της είπα ότι θέλω να κάτσω μαζί της και δεν θέλω να πάω στην "άλλη”. Μου είπε ότι αν δεν πάω θα την βάλουν φυλακή. Η θετή μου μητέρα είχε καλέσει την αστυνομία και όταν πήγα σπίτι είπα στη θετή μου μητέρα: "δεν είσαι εσύ η μαμά μου δώσε μου τα ρούχα μου να πάω στην άλλη”. Είχα πολλές τέτοιες πικρίες στη ζωή μου".

Η σκληρή αλήθεια μιας πονεμένης ζωής- Η Καίτη Γκρέυ εξομολογείται 27 χρόνια πριν

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Ιουλ 2024

Όταν το περίφημο πάρτι της Βουλιαγμένης του Λουκιανού Κηλαηδόνη έγραψε ιστορία

O Λουκιανός προετοίμαζε το "πάρτι στη Βουλιαγμένη" για τις 25 Ιουλίου 1983, πάνω από ένα χρόνο. Ο τύπος τότε το είχε χαρακτηρίσει με αρκετή δόση υπερβολής "Το Γούντστοκ της Ελλάδας".

25 Ιουλ 2024

Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Κωνσταντίνου: Εκείνος ήταν 35 ετών και εκείνη 22 - Ο άγνωστος έρωτάς τους

51 χρόνια πριν: Ο μεγάλος έρωτας και η κοινή ζωή του ζευγαριού σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Περισσότερα από

Stories

24 Ιουλ 2024

Πίτερ Σέλερς: Οι 4 γάμοι, ο έρωτας με την Σοφία Λόρεν και το έμφραγμα κατα την διάρκεια του σεξ

Ο επιθεωρητής Κλουζώ του "Ροζ Πάνθηρα", ο κατά λάθος καλεσμένος που... διέλυσε τα πάντα στο "Πάρτι", υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

24 Ιουλ 2024

Πριν 70 χρόνια, η Ρίκα Διαλυνά μαγεύει τα Μις Υφήλιος φορώντας δώρο της Σοφίας Βέμπο

Η σπάνια φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά από τα Μις Υφήλιος

23 Ιουλ 2024

Η αξέχαστη "Μπιμπί" είναι η Υβόν Σανσόν: Η καλλονή ηθοποιός που αναστάτωσε τη Φίνος Φιλμ

Το ρεπορτάζ της εποχής αναφέρει ότι ακόμα και οι τουαλέτες στα στούντιο γυρισμάτων ανακαινίστηκαν για χάρη της Σανσόν. H όμορφη σταρ απεβίωσε πριν 21 χρόνια 23 Ιουλίου 2003.

23 Ιουλ 2024

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη

"Εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαλότητα", είχε δηλώσει η εθνική μας σταρ που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1996

23 Ιουλ 2024

Δημήτρης Λιαντίνης: H εξαφάνιση του ακαδημαϊκού που συγκλόνισε το Πανελλήνιο 26 χρόνια πριν

Η ζωή του πιο πολυσυζητημένου νεοέλληνα στοχαστή, που η εξαφάνιση του συγκλόνισε το Πανελλήνιο το καλοκαίρι του 1998.

22 Ιουλ 2024

41 χρόνια πριν- Μίνα Αδαμάκη και Γιώργος Κιμούλης: Ο δεσμός των 5 χρόνων και ο γάμος που "ακυρώθηκε"

Μια άγνωστη ιστορία με "πρωταγωνιστές" την αγαπημένη μας Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες και τον Γιώργο Κιμούλη.

22 Ιουλ 2024

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

22 Ιουλ 2024

"Η ψυχή δεν είναι μια παχύσαρκη τραγουδίστρια ναϊτκλάμπ". Ο Τομ Ρόμπινς γράφει για την ψυχή

Απόσπασμα από το βιβλίου του Τομ Ρόμπινς, Villa Incognito. Ο πιο εγκεφαλικός παραμυθάς κλείνει σήμερα τα 92 του χρόνια. Και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

21 Ιουλ 2024
20 Ιουλ 2024

Τα κρυφά μηνύματα του νέου βίντεο-κλιπ της Σάττι : "Αχ Θάλασσα"

Η Μαρίνα Σάττι συνεργάστηκε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το βίντεο-κλιπ του τελευταίου τραγουδιού του άλμπουμ της, ένα κομμάτι που μας έχει συγκινήσει πολύ.