ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kαι ξαφνικά είδαμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε πολιτικό θρίλερ του αμερικανικού Netflix

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν καρδινάλιο σε νέα σειρά της κινηματογραφικής πλατφόρμας.

Kαι ξαφνικά είδαμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε πολιτικό θρίλερ του αμερικανικού Netflix

Κι εκεί που παρακολουθείς το τρέιλερ για τη νέα ορίτζιναλ ιταλική σειρά του Netflix, βλέπεις τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να αυτομαστιγώνεται. Λες δεν είδα καλά. Κάνεις rewind. Τον ξαναβλέπεις να αυτομαστιγώνεται. Παγώνεις την οθόνη και ρωτάς τον διπλανό σου συνάδελφο αν βλέπει αυτό που βλέπεις.

Ναι, κι εσύ αυτό βλέπεις.

Το ‘Suburra’ είναι μια πολιτική θρίλερ σειρά παραγωγής του Netflix για τη διαπλοκή πολιτικών, μαφίας και Βατικανού που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στο γνωστό streaming δίκτυο. Είναι η πρώτη ιταλική σειρά της πλατφόρμας, γυρίστηκε στις ακτές της Ρώμης και θα έχει διάρκεια 10 επεισόδια. Η σύνοψή του είναι πολλά υποσχόμενη:

“Το ‘Suburra’ αφορά μια εξουθενωτική μάχη για μια παραθαλάσσια πόλη έξω από τη Ρώμη και τα πλάνα να αναπτυχθεί σε έναν παράδεισο του τζόγου. Η ιστορία περιλαμβάνει ένα διεφθαρμένο μέλος της Βουλής, τον Filippo Malgradi (Pierfrancesco Favino), τον Νούμερο 8 (Alessandro Borghi), την κεφαλή της οικογένειας που ελέγχει την περιοχή, τον Sebastiano (Elio Germano), έναν νεαρό event organizer, και άλλους σκοτεινούς θρησκευτικούς ηγέτες και μαφιόζους, συμπεριλαμβανομένου και του “Samurai” (Claudio Amendola), που εκπροσωπεί την πιο τρομακτική πλευρά του οργανωμένου εγκλήματος στη Ρώμη”.

Ο Σκιαδαρέσης θα υποδυθεί έναν Καρδινάλιο, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Βατικανού και έχει δηλώσει τα παρακάτω στο περιοδικό Τηλέραμα:

“Μιλάω ιταλικά, που δεν ήξερα, αν και έχω ξανακάνει παλιά μια ταινία μεγάλου μήκους στην Ιταλία.

Μεγάλωσα, δεν είμαι τώρα για καινούριες καριέρες, ωστόσο σε ανανεώνει πολύ το να ξεφύγεις λίγο από τον μικρόκοσμο τον ελληνικό. Χωρίς να σημαίνει ότι έξω είναι καλύτερα ή χειρότερα. Εξάλλου δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ στην Ελλάδα έναν καρδινάλιο”.

* To 'Suburra' θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου στο Netflix.

Πηγή:oneman.gr

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.