ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ίπταται σε γκρεμό ύψους 600 μέτρων. Η πιο τρομακτική πισίνα στον κόσμο κόβει την ανάσα

Στόχος είναι η αδρεναλίνη και η ικανοποίηση που προσφέρει.

Ίπταται σε γκρεμό ύψους 600 μέτρων. Η πιο τρομακτική πισίνα στον κόσμο κόβει την ανάσα

Στην κρύα, ήσυχη, αποτραβηγμένη και μυστικιστική Νορβηγία, εκεί όπου τα τοπία είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη χώρα μας, υπάρχει ένας λόφος με την ονομασία Preikenstolen. Αν κοιτάξεις κάτω συναντάς την ωραιότερα πλευρά των σκοτεινών, νορβηγικών φιόρδ, με τα παγωμένα νερά τους να κυλούν στο τέλος του απότομου γκρεμού ύψους 604 μέτρων.

Εκεί ακριβώς, σε αυτό το μοναδικό σκηνικό, το αρχιτεκτονικό γραφείο Hayri Atak Architectural Design Studio οραματίστηκε και σχεδίασε την πρόταση του για ένα ελκυστικό Boutique Ηοtel το οποίο θα κρέμεται στην άκρη του απότομου λόφου και θα διαθέτει την πιο τρομακτική, ίσως, πισίνα, που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ήδη δημοφιλής ανάμεσα στους τουρίστες που αγαπούν την πιο περιπετειώδη πλευρά των διακοπών και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το πλάνο του οποίου είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, θα έχει σαν στόχο να προσφέρει πολυτελή διαμονή στο συγκεκριμένο, απομακρισμένο σημείο του πλανήτη.

Ίπταται σε γκρεμό ύψους 600 μέτρων. Η πιο τρομακτική πισίνα στον κόσμο κόβει την ανάσα

Το κατάλυμμα θα διαθέτει μόλις 9 σουίτες και η πρόσβαση των επισκεπτών θα γίνεται από την κορυφή του λόφου, ενώ θα υπάρχει ασανσέρ που θα κατεβαίνει τους ορόφους προς το βάθος του γκρεμού.

Θα υπάρχει επίσης ένα συνηθισμένο λόμπι υποδοχής, εστιατόρια και γυμναστήριο, αλλά όλοι κάνουν λόγο για την εντυπωσιακή πισίνα που έχει σχεδιαστεί στον πιο χαμηλό όροφο του ξενοδοχείου, να ίπταται τρομακτική από ύψους περίπου 600 μέτρων.

Οι γενναίοι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν κοιτάζοντας τον γυάλινο πάτο της, χαζέυοντας τα φιόρδ κάτω από τα πόδια τους, ενώ ο επικεφαλής του γραφείου, ο αρχιτέκτονας Hayri Atak, εξηγεί πως όλο το κόνσεπτ, αν ποτέ υλοποιηθεί, θα είναι απόλυτα βασισμένο στην αδρεναλίνη και στο πώς μπορεί να κάνει τους λάτρεις του κινδύνου να αισθανθούν απόλαυση και ικανοποίηση.

Αν και η συγκεκριμένη πισίνα παραμένει ακόμα ένα όνειρο, υπάρχουν άλλες εξίσου καθηλωτικές, γυάλινες πισίνες στον κόσμο, Στο Τέξας, στο Market Square Tower της πόλης Χιούστον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πιο επικίνδυνη βουτιά της ζωής τους, ενώ στο Λονδίνο, η γυάλινη πανύψηλη πισίνα στο Embassy Gardens βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Με πληροφορίες από το The Modern Met

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

25 Ιουλ 2024

Όταν το περίφημο πάρτι της Βουλιαγμένης του Λουκιανού Κηλαηδόνη έγραψε ιστορία

O Λουκιανός προετοίμαζε το "πάρτι στη Βουλιαγμένη" για τις 25 Ιουλίου 1983, πάνω από ένα χρόνο. Ο τύπος τότε το είχε χαρακτηρίσει με αρκετή δόση υπερβολής "Το Γούντστοκ της Ελλάδας".

25 Ιουλ 2024

Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Κωνσταντίνου: Εκείνος ήταν 35 ετών και εκείνη 22 - Ο άγνωστος έρωτάς τους

51 χρόνια πριν: Ο μεγάλος έρωτας και η κοινή ζωή του ζευγαριού σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Περισσότερα από

Stories

24 Ιουλ 2024

Πίτερ Σέλερς: Οι 4 γάμοι, ο έρωτας με την Σοφία Λόρεν και το έμφραγμα κατα την διάρκεια του σεξ

Ο επιθεωρητής Κλουζώ του "Ροζ Πάνθηρα", ο κατά λάθος καλεσμένος που... διέλυσε τα πάντα στο "Πάρτι", υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

24 Ιουλ 2024

Πριν 70 χρόνια, η Ρίκα Διαλυνά μαγεύει τα Μις Υφήλιος φορώντας δώρο της Σοφίας Βέμπο

Η σπάνια φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά από τα Μις Υφήλιος

23 Ιουλ 2024

Η αξέχαστη "Μπιμπί" είναι η Υβόν Σανσόν: Η καλλονή ηθοποιός που αναστάτωσε τη Φίνος Φιλμ

Το ρεπορτάζ της εποχής αναφέρει ότι ακόμα και οι τουαλέτες στα στούντιο γυρισμάτων ανακαινίστηκαν για χάρη της Σανσόν. H όμορφη σταρ απεβίωσε πριν 21 χρόνια 23 Ιουλίου 2003.

23 Ιουλ 2024

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη

"Εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαλότητα", είχε δηλώσει η εθνική μας σταρ που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1996

23 Ιουλ 2024

Δημήτρης Λιαντίνης: H εξαφάνιση του ακαδημαϊκού που συγκλόνισε το Πανελλήνιο 26 χρόνια πριν

Η ζωή του πιο πολυσυζητημένου νεοέλληνα στοχαστή, που η εξαφάνιση του συγκλόνισε το Πανελλήνιο το καλοκαίρι του 1998.

22 Ιουλ 2024

41 χρόνια πριν- Μίνα Αδαμάκη και Γιώργος Κιμούλης: Ο δεσμός των 5 χρόνων και ο γάμος που "ακυρώθηκε"

Μια άγνωστη ιστορία με "πρωταγωνιστές" την αγαπημένη μας Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες και τον Γιώργο Κιμούλη.

22 Ιουλ 2024

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

22 Ιουλ 2024

"Η ψυχή δεν είναι μια παχύσαρκη τραγουδίστρια ναϊτκλάμπ". Ο Τομ Ρόμπινς γράφει για την ψυχή

Απόσπασμα από το βιβλίου του Τομ Ρόμπινς, Villa Incognito. Ο πιο εγκεφαλικός παραμυθάς κλείνει σήμερα τα 92 του χρόνια. Και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

21 Ιουλ 2024
20 Ιουλ 2024

Τα κρυφά μηνύματα του νέου βίντεο-κλιπ της Σάττι : "Αχ Θάλασσα"

Η Μαρίνα Σάττι συνεργάστηκε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το βίντεο-κλιπ του τελευταίου τραγουδιού του άλμπουμ της, ένα κομμάτι που μας έχει συγκινήσει πολύ.