ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Τζένιφερ Γκρέι του Dirty Dancing επιστρέφει με μια βιογραφία "φωτιά"

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Dirty Dancing, Τζένιφερ Γκρέι στη νέα της βιογραφία αποκαλύπτει πολλά και πικάντικα για τους διάσημους άντρες του Χόλιγουντ

Η Τζένιφερ Γκρέι του Dirty Dancing επιστρέφει με μια βιογραφία "φωτιά"

Το Dirty Dancing, ήταν αναμφίβολα ο ύμνος των '80s. Η Τζένιφερ Γκρέι ήταν η "Baby", το πλουσιοκόριτσο που έκανε διακοπές με την οικογένειά του σε ένα θέρετρο, όταν γνώρισε τον Πάτρικ Σουέιζ που της έμαθε να χορεύει το θρυλικό, πια, "The Time of My Life".

Περίπου 35 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας, η 62χρονη πλέον Τζένιφερ έδωσε στο People μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όσα έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή της, εκφράζοντας το πώς αισθάνεται σήμερα.Η ηθοποιός, η οποία είναι κόρη του βραβευμένου με Oscar και διάσημου από τον ρόλο του Kober στο θρυλικό Καμπαρέ, Joel Grey, αποφάσισε να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τις πλαστικές που έκανε στη μύτη, οι οποίες για μερικούς την έκαναν «αγνώριστη» αλλά και για τις σχέσεις της με τους Τζόνι Ντέπ και Μάθιου Μπρόντερικ.

Η Τζένιφερ Γκρέι του Dirty Dancing επιστρέφει με μια βιογραφία "φωτιά"

«Nobody puts Baby in the corner»!

H ατάκα, που μεταφράζεται ως «Κανείς δεν βάζει την Baby στη γωνία», παραμένει από τις διασημότερες του παγκόσμιου κινηματογράφου ενώ η ηθοποιός σήμερα επανατοποθετείται και όπως λέει, «επιθυμεί πλέον να πάρει όσο περισσότερο χώρο μπορεί» για να βγει από τη γωνία.

Στο νέο της βιβλίο "Out of the Corner", θίγει όλα τα παραπάνω ενώ παράλληλα μιλάει για την ανύπαρκτη χημεία της με τον Πάτρικ Σουέιζ.

.«Ακριβώς όπως η Baby με τον Johnny που δεν έπρεπε να είναι μαζί. Δεν ταίριαζαν. Το γεγονός ότι έπρεπε να ταιριάξουμε δημιούργησε μια ένταση. Γιατί συνήθως όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, απλώς προχωράνε, εμείς αναγκαζόμασταν να είμαστε μαζί. Και αυτό δημιουργούσε τριβή. Αν μπορούσα να του πω κάτι τώρα, θα ήταν: "Λυπάμαι τόσο πολύ που δεν κατάφερα απλώς να εκτιμήσω και να απολαύσω αυτό που ήσουν, αντί να εύχομαι να ήσουν αυτό που ήθελα"».

Πολλοί μάλιστα τότε τους ήθελαν ζευγάρι στη ζωή, αλλά όπως σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Εκείνος ήταν παντρεμένος και πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του κι εγώ πολύ απασχολημένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ ». Μετά τον χωρισμό της με τον Μάθιου ο οποίος στην πορεία παντρεύτηκε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Τζένιφερ Γκρέι έβγαινε με τον Τζόνι Ντεπ για τον οποίο σχολιάζει:

«Υπήρχε πάθος, ήταν σαν μια φωτιά. Κυριολεκτικά έλεγα μέσα μου, "Πλάκα μου κάνεις; Δεν έχω ξαναδεί άντρα σαν αυτόν". Σκεφτόμουν συνεχώς πως επιτέλους αποζημιώνομαι για τα δύσκολα που μόλις πέρασα».

Η νέα της βιογραφία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου, φέρνοντας στο φως πολλά παραπάνω στοιχεία για τη ζωή της, αλλά και εκείνη των ανδρών που ερωτεύτηκε.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"