ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η τέχνη του να είστε μαζί για πάντα. Το τρομερό ζευγάρι που έκανε τη σχέση του πανέξυπνα σκίτσα

«Μιλούν» με χιούμορ και φαντασία για τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της ερωτικής συνύπαρξης.

Η τέχνη του να είστε μαζί για πάντα. Το τρομερό ζευγάρι που έκανε τη σχέση του πανέξυπνα σκίτσα

Όποιος έχει κάνει μία σοβαρή, μακροχρόνια σχέση ώστε και μία φορά στη ζωή του γνωρίζει καλά πως το «ερωτευόμαι» είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το «παραμένω ερωτευμένος». Αν και το πρώτο έχει αποκλειστικά να κάνει με ένα ατελείωτο αίσθημα χαράς και ευφορίας που αισθανόμαστε κάθε φορά που συναντάμε το πρόσωπο του ερωτικού μας ενδιαφέροντος, κάθε φορά που τον/την σκεφτόμαστε, κάθε φόρα που περιμένουμε με αγωνία ένα μήνυμα στο κινητό, το δεύτερο έχει περισσότερο να κάνει με μία συνεχή προσπάθεια να μείνεις ακλόνητος στο πλευρό του άλλου παρά τις δυσκολίες, ακόμα και την πλήξη της καθημερινότητας, συνεχίζοντας να τον αγαπάς με τα καλά και τα στραβά του.

Ακούγεται αγώνας αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί κάτι εξαιρετικά όμορφα και διασκεδαστικό αν ξέρεις να το ζήσεις σωστά. Κάτι που σίγουρα κάνουν εδώ και χρόνια ο σκιτσογράφος και γραφίστας Yehuda Devir και η σύζυγός του, Maya, που έχουν μετατρέψει τον πολυετή δεσμό του σε κόμικ, μία σειρά από πανέξυπνα και εύστοχα σκίτσα που δεν μένουν στα επιφανειακά ζητήματα της καθημερινότητας ενός ζευγαριού αλλά πηγαίνουν αρκετά βήματα παρακάτω.

Όταν ο αγαπημένος σου σε πιάνει να βλέπεις την σειρά που παρακολουθείτε μαζί μόνη σου. Γιατί οι γυναίκες δεν έχουμε υπομονή.

Η τέχνη του να είστε μαζί για πάντα. Το τρομερό ζευγάρι που έκανε τη σχέση του πανέξυπνα σκίτσα

Όταν το φαγητό σου δεν πέτυχε καθόλου αλλά δεν θέλει να σου το πει.

Όταν τον έχει πιάσει φαγούρα και σου ζητάει να του τρίψεις λίγο την πλάτη.

Όταν θέλεις να αλλάξεις εσύ τη λάμπα αλλά δεν φτάνεις. Ούτε και ξέρεις, εδώ που τα λέμε.

Όταν ροκάρεται μαζί στον δρόμο προς τις διακοπές με την αγαπήμενη μουσική σας υπόκρουση.

Όταν αποφασίζεις να πέσεις με τα μούτρα στην υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική και τον υποχρεώνεις να κάνει το ίδιο.

Όταν ένα φιλάκι είναι λίγο. Πολύ λίγο.

Όταν οι τρίχες σου βρίσκονται απλά παντού.

Όταν θες να δεις μαζί του ποδόσφαιρο αλλά δεν έχεις ιδέα ποια ομόδα πρέπει να υποστηρίζεις.

Όταν ψάχνεις ακόμα μία δικαιολογία να φας γλυκά σα να μην υπάρχει αύριο.

Όταν τον πείθεις να ξυριστεί παρά τη θέληση του.

Όταν θέλει να σου κάνει γλύκες αλλά ρίχνει όλο το βάρος του πάνω στα μακριά μαλλιά σου. Πόνος χωρίς προηγούμενο.

Όταν ξυπνάς το πρωί και είσαι κάποια άλλη.

Μία γεύση ρεαλισμού δόθηκε στη σειρά από σκίτσα που ο Devir oνομάζει "One of Those Days" όταν αποφάσισε να συμπεριλάβει με φανταστικό τρόπο στις εικόνες του τον ίδιο αλλά και την γυναίκα του, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά τους πρόσωπα αλλά και πόσο βγαλμένες από τη ζωή είναι τελικά οι εικογραφημένες ιστορίες του.

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.