ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Samira Nasr είναι η νέα Editor in Chief του αμερικανικού Harper's Bazaar

Θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα στις 6 Ιουλίου.

Η Samira Nasr είναι η νέα Editor in Chief του αμερικανικού Harper's Bazaar

H Hearst Magazines ανακοίνωσε επίσημα πως η Samira Nasr θα είναι η νέα editor in chief του αμερικανικού Harper’s BAZAAR και πλέον θα είναι υπεύθυνη τόσο για την έντυπη, όσο και για την ηλεκτρονική έκδοση του ιστορικού τίτλου. Την ανακοίνωση έκαναν ο CEO της εταιρείας Steven R. Swartz και ο πρόεδρος Troy Young. Η Nasr θα αναφέρεται στην Chief Content Officer της Hearst, Kate Lewis και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της στις 6 Ιουλίου. Πρόκειται για την πρώτη μαύρη editor in chief στην ιστορία του περιοδικού που μετράει πλέον 153 χρόνια.

"Η μόδα και το BAZAAR είναι συνώνυμες έννοιες. Είναι τεράστιο προσόν το να σου εμπιστεύονται μια τόσο πλούσια κληρονομιά για να περάσει σε νέα εποχή –μία εποχή πολύχρωμη, inclusive που γιορτάζει την ομορφιά της μόδας σε κάθε πλατφόρμα- κρατώντας βέβαια την παράδοση της υψηλής και καινοτόμας τέχνης και του υπέροχου στιλ που το κοινό του BAZAAR αγαπάει τόσο πολύ. Το πιο ωραίο πράγμα του να δουλεύεις στα περιοδικά είναι η ομαδική δουλειά αλλά και το ότι φτιάχνεις μία κοινότητα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω" είπε η Samira Nasr μόλις έγινε γνωστή η νέα της θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Read Next

19 Ιαν 2026

Ένα νέο θέατρο ανοίγει σε μία από τις πιο γνωστές πλατείες της Αθήνας

Οι πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες από τον καινούριο χώρο πολιτισμού.

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.