ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα, για να το πούμε λαϊκά, όλα τα υλικά»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η Ελληνίδα χημικός που κατοχύρωσε πατέντα το καλλυντικό Golden Kombucha, σε μια διαφορετική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα, για να το πούμε λαϊκά, όλα τα υλικά»

Μια συνέντευξη με τη Δήμητρα Κατσαφάδου, τη γυναίκα που καθιέρωσε την ατάκα «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης», στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν θα μπορούσε παρά να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η μοναδική στο είδος της χημικός, δημιουργός της εταιρείας καλλυντικών La Vie en Rose, μίλησε στον παρουσιαστή για τη ζωή της μετά την επιτυχία του brand αλλά και την ευτυχία που εισπράττει από τον κόσμο.

«Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα, όλα τα υλικά. Η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης. Κορώνα των επιστημών. Μα, τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία;» διερωτήθηκε. Φανερά πληγωμένη από το «τρολάρισμα» που έχει υποστεί, σχολίασε: «Φαντάζω τρελή, το ξέρω, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πνεύμα χωρίς μια δόση παραλογισμού».

Φανερά πληγωμένη από το «τρολάρισμα» που έχει υποστεί, σχολίασε: «Φαντάζω τρελή, το ξέρω, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πνεύμα χωρίς μια δόση παραλογισμού».

Δεν μπορούμε παρά να της αναγνωρίσουμε ότι, παρά το εκκεντρικό στυλ της, κατάφερε να χτίσει κάτι δικό της από το μηδέν. «Κοιμάμαι όπως ξεκίνησα, στο πάτωμα με τα σκυλάκια μου. Εφευρίσκω όλες τις ιδέες μου ξημερώματα, ξυπνάω όλα τα αδέρφια μου, γιατί έχουμε εργαστήριο εγκεκριμένο στον ΕΟΦ. Σήμερα μου είπανε, φόρα τα δαχτυλίδια και λέω, παιδιά, δεν θέλω να είμαι υπερβολική, θέλω να είμαι η Δημητρούλα της καρδιάς τους».

«Σήμερα μου είπανε, φόρα τα δαχτυλίδια και λέω, παιδιά, δεν θέλω να είμαι υπερβολική, θέλω να είμαι η Δημητρούλα της καρδιάς τους».

«Ξέρεις ποια είναι η ευτυχία μου; Να δίνω την ευτυχία τη στιγμή της δημιουργίας, στις γυναίκες που με αγάπησαν από το μηδέν. Αυτή είναι η οικογένειά μου» συνέχισε η χημικός, η οποία πρόσθεσε ότι σήμερα απασχολεί στην εταιρεία της 120 άτομα. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι έχει κατοχυρώσει παγκόσμια πατέντα για το προϊόν Gold Kombucha. «Όλα τα βότανα της ελληνικής υπαίθρου είναι θαυματουργά, πρέπει να έχεις μια ιδιαίτερη ευφυΐα για να τα ενώσεις».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της Δήμητρας Κατσαφάδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα, για να το πούμε λαϊκά, όλα τα υλικά»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

11 Δεκ 2025

Αλέκος Αλεξανδράκης: Σε ένα σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον μονάκριβο γιο του

Ο ζεν πρεμιέ που σημάδεψε μια εποχή μέσα από τους έρωτες, την τέχνη και την πατρική του τρυφερότητα.

10 Δεκ 2025

Η Τάμτα επιστρέφει στο Smut Athens για την τελευταία της φετινή εμφάνιση στο underground techno club

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα από

Stories

10 Δεκ 2025

Τζένη Καρέζη & Κώστας Καζάκος: Ο κεραυνοβόλος έρωτας που γεννήθηκε μέσα από μία παρτίδα τάβλι

Βρήκαν τον πραγματικό έρωτα, μέσα από απλά καθημερινά πράγματα.

09 Δεκ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο από το στολισμένο καμαρίνι της στο θέατρο Μουσούρη πριν από 67 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε άκρως γιορτινή διάθεση στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο καμαρίνι της, πριν από 67 χρόνια.

08 Δεκ 2025

Οι Υποψηφιότητες των 83ων Golden Globes: Η πιο τολμηρή, διεθνής και απρόβλεπτη χρονιά του θεσμού!

Ο L.A. Correspondent, George Satsidis, γράφει για τις υποψηφιότητες των Golden Globes

08 Δεκ 2025

Έλενα Ναθαναήλ: Με ανδρόγυνο look στις Κάννες πριν από 58 χρόνια

Η Έλενα Ναθαναήλ έκανε μια κομψή επιλογή που αναδείκνυε την καλίγραμμη σιλουέτα της.

07 Δεκ 2025

#theaftertaste | Η πιο ιδιαίτερη έκθεση αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, μία γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της πόλης και ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

04 Δεκ 2025

Η Patti Smith έρχεται στην Αθήνα για μία μόνο βραδιά

Η πολυδιάστατη καλλιτέχνις δίνει το δικό της ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό. συμπληρώνοντας μία λίστα εντυπωσιακών ονομάτων και αφίξεων στη χώρα μας.

04 Δεκ 2025

Emily in Paris | Το νέο teaser της σειράς μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα

Η Emily επιστρέφει στην μικρή οθόνη κι εμείς ήδη μετράμε αντίστροφα

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.