ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μύρτω της Πάρου συγκινεί ξανά, επιχειρώντας να κάνει ιππασία για πρώτη φορά

Το κορίτσι που πριν 8 χρόνια δέχθηκε βίαιη επίθεση στα βράχια της παραλίας Χρυσή Ακτή, συνεχίζει τον αγώνα του για τη ζωή.

Η Μύρτω της Πάρου συγκινεί ξανά, επιχειρώντας να κάνει ιππασία για πρώτη φορά

Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, γνωστή και ως «Μυρτώ της Πάρου», δέχθηκε άγρια επίθεση από Πακιστανό στα βράχια της Χρυσής Ακτής στην Πάρο με αποτέλεσμα να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Χθες η Μυρτώ επισκέφτηκε τον ιππικό όμιλο Κορωπίου με τη μητέρα της, όπου ήρθε σε επαφή με τα άλογα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ανέβηκε σε ένα από τα άλογα, «μπόρεσε και στάθηκε για λίγο».

Ήταν 22 Ιουλίου του 2012, όταν η Μυρτώ, βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε παραλία της Πάρου. Βρισκόταν με την οικογένειά της για διακοπές στο νησί. Είχε βγει για μια βόλτα μόνη της στην παραλία και λίγη ώρα αργότερα η μητέρα της την εντόπισε άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη. Οχτώ χρόνια μετά, συνεχίζει τον μεγάλο αγώνα της αποκατάστασης, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025