ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η ευτυχία βρίσκεται στους ανθρώπους μεταξύ μας, ανάμεσα μας»

Η Βενετία Κυρίου επαναπροσδιορίζει τις βασικές αρχές της ζωής μέσω του Happy People Agency, το οποίο μετράει 30 χρόνια μεγάλων στιγμών.

«Η ευτυχία βρίσκεται στους ανθρώπους μεταξύ μας, ανάμεσα μας»

«Όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα μικρό γραφείο στην οδό Μάρνης στην Αθήνα. Ένας υπολογιστής της εποχής ένα τηλέφωνο ένα κινητό με μεγάλη κεραία όρεξη και όραμα ήταν τα συστατικά που δημιούργησαν και κράτησαν την Happy People!» θα πει η Βενετία Κυρίου, η οποία παρέλαβε το Happy People Agency από τη μητέρα της συνεχίζοντας το όραμα της επικοινωνίας στην εποχή του διαδικτύου.

Η ίδια, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης και μαμά καλείται να φέρει στο τώρα, στην εποχή της άμεσης πληροφόρησης και της κυριαρχίας της εικόνας τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της ζωής, όλα όσα μας κάνουν να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να επιμένουμε: «Ο πυρήνας της φιλοσοφίας της εταιρείας μας δεν έχει αλλάξει. Δηλαδή να φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας υπηρεσίες με αρτιότητα, σεβασμό και συνέπεια» θα πει.

-Μιλήστε μου για την αρχική σύλληψη του ονόματος της εταιρείας σας, Happy People.

Η αλήθεια είναι ότι η αρχική ιδέα για τη σύλληψη του ονόματος δεν ήρθε από εμένα αλλά από τη μητέρα μου στα τέλη του 89! Αυτό που μου έχει διηγηθεί η μητέρα μου είναι ότι ήτανε σε ένα γραφείο μαζί από τους experts της εποχής σχετικά με την εύρεση ονόματος και ύφος του γραφείου σε μια πολύ ευχάριστη παρέα οπότε αποφασίσανε όλοι μαζί ότι θα ταίριαζε πολύ το Happy People!

-Ποια είναι η ιστορία της Happy People;

Όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα μικρό γραφείο στην οδό Μάρνης στην Αθήνα. Ένας υπολογιστής της εποχής ένα τηλέφωνο ένα κινητό με μεγάλη κεραία όρεξη και όραμα ήταν τα συστατικά που δημιούργησαν και κράτησαν την Happy People! Οι σπουδές της μητέρας μου δεν ταιριάζουν καθόλου με το επάγγελμα που ακολούθησε καθώς ήταν τελειόφοιτη το οικονομικό της νομικής της Θεσσαλονίκης όμως οφείλω να ομολογήσω ότι η σωστή διοίκηση ξεκινάει από σωστές βάσεις οικονομικών επιστημών.

Επιτυχημένος θεωρείται κάποιος που έχει καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

-Πώς επαναπροσδιορίζεται η έννοια της ευτυχίας σήμερα;

Δεδομένων των καταστάσεων, όπου οι συνθήκες διαρκώς αλλάζουν και εμείς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε αυτές, η ευτυχία συναντάται σε μικρά πράγματα, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται αυτό. Η χρυσή τομή της ευτυχίας απαντάται μεταξύ της ισορροπίας της προσωπικής και διαπροσωπικής ζωής. Η ευτυχία βρίσκεται στους ανθρώπους μεταξύ μας, ανάμεσα μας. Στη διάθεση, στο χαμόγελο και θετικό νεύμα που αντικρίζεις όταν κοιτάς τον άλλο. Εξ ου και η επωνυμία της εταιρείας. Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ευτυχίας μέσα μας, επαναξιολογούμε τα δεδομένα υλικά και άυλα διαφορετικά.

«Η ευτυχία βρίσκεται στους ανθρώπους μεταξύ μας, ανάμεσα μας»
«Η επιτυχία διαφαίνεται σε βάθος χρόνου από την παρακαταθήκη που έχει αφήσει για τους επόμενους. Είτε λέγεται επιχείρηση, είτε λέγεται οικογένεια» λέει η Βενετία Κυρίου / photo: Nik Zik

-Ποιες είναι οι νέες αξίες της εποχής και πώς αλλάζουν οι προτεραιότητες του σύγχρονου ανθρώπου μετά το 2020;

Οι προτεραιότητες αλλάζουν διότι νέες ανάγκες προκύπτουν. Και με βάση αυτές τις ανάγκες καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε νέα αξιακά συστήματα που διαμορφώνονται. Στην εποχή της εικόνας και της, τάχιστης πλέον, πληροφόρησης, εξίσου ανάλογες γίνονται και οι αποζητήσεις των ανθρώπων. Κατ’ επέκταση και η εταιρεία μας που ανήκει στο χώρο της διαφήμισης, καλείται να εξελιχθεί, να θέτει νέους στόχους και να αναζητά ιδανικές λύσεις για τους πελάτες της.

-Τι σημαίνει επιτυχία για την εταιρεία σας;

Επιτυχία της Happy People είναι ότι δεν έχουμε επαναπαυτεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση νέων ιδεών και φρέσκων προσώπων. Επιτυχία για εμάς τη Happy People είναι η καθημερινή μας ομαδικότητα. Τον επαγγελματισμό και την συνέπεια με αποτέλεσμα σωστές συνεργασίες με σωστά αποτελέσματα.

-Ποιοι θεωρούνται επιτυχημένοι σήμερα;

Επιτυχημένος θεωρείται κάποιος που έχει καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επιτυχία διαφαίνεται σε βάθος χρόνου από την παρακαταθήκη που έχει αφήσει για τους επόμενους. Είτε λέγεται επιχείρηση, είτε λέγεται οικογένεια.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Happy People;

Στόχοι μας είναι η βελτιστοποίηση των στρατηγικών marketing ούτως ώστε να καλύπτουμε μεγαλύτερη γκάμα των αναγκών των πελατών και εταιρειών που μας εμπιστεύονται, η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σε ηθοποιούς, characters και μοντέλα, η επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

-Τι έχει αλλάξει από την ίδρυση της εταιρείας, πριν 30 χρόνια;

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας της εταιρείας μας δεν έχει αλλάξει. Δηλαδή να φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας υπηρεσίες με αρτιότητα, σεβασμό και συνέπεια. Άλλωστε, τα στελέχη μας είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών. Κινούμαστε ταχύτατα για να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη, ενώ διακρινόμαστε για την αποτελεσματικότητά μας, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και στην ολοκλήρωση ενός project. Εκείνο που θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει αλλάξει είναι η τεχνογνωσία και η υιοθέτηση πιο σύγχρονων στρατηγικών management και marketing.

-Πείτε μου τους κορυφαίους σταθμούς της Happy People.

Έχοντας στο ξεκίνημα μας το 1990, συνεργασίες με τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς και κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε τηλεοπτικές σειρές και spot, κορυφαίος σταθμός αποτελεί το 2000, με τη δυναμική είσοδο μας στο χώρο της διαφήμισης συνεργαζόμενοι με σημαντικά brands, όπως Nescafe, Flocafe, Nestle και Algida. Το 2010 ήταν ένας επίσης πολύ σημαντικός σταθμός καθώς δημιουργήθηκε η HAPPY PEOPLE – MODELS. Με την κίνηση αυτή ξεκινήσαμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες σχετικές με το modelling, το promotion και τα events, και φυσικά προχωρήσαμε και σε καινούριες συνεργασίες. Το 2016 δημιουργήθηκε η HAPPY PEOPLE – TEAM και έτσι προέκυψε το “one stop shop” - advertising agency, που είναι η Happy People σήμερα, με την ευρεία και πολυδιάστατη γκάμα υπηρεσιών. Το 2018 ξεκίνησε και η HAPPY PEOPLE Θεσσαλονίκης παρέχοντας υπηρεσίες στον κλάδο του modeling, του promotion και των διαφημιστικών. Τέλος, μπαίνοντας στο 2021, οι επιτυχημένες συνεργασίες συνεχίζονται όπως εκείνες με ΗΡΩΝ, Primo Gusto και LIDL.

-Μιλήστε μου για το μότο σας «all ages, all faces».

To motto μας είναι εμπνευσμένο από τα αμερικανικά πρότυπα του type casting και αναφέρεται στην αναζήτηση πρωτότυπων χαρακτήρων, ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος και εθνικότητας. Άλλωστε διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα roster της Ελλάδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που ανανεώνεται καθημερινά έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη ανάγκη. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως διαθέτουμε το καλύτερο Agency της Ελλάδας.

*Ακολουθήστε το Happy People στο instagram

Photos: Nik Zik

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.

13 Απρ 2024

"Παίρνω το πιάνο και ίπταμαι": Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα δικά του συγκλονιστικά λόγια

"Πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε μια τόσο βάρβαρη εποχή που ζούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην φοβόμαστε". Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Απριλίου 1947.

12 Απρ 2024

O.J. Simpson: Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο O.Τζ. Σίμπσον, κι' εμείς θυμόμαστε την πιο απεχθή δολοφονία που συγκλόνισε την Αμερική

Η αδιανόητη κακοποίηση που υπέφερε η δολοφονημένη Νικόλ Μπράουν στα χέρια του συζύγου της Ο. Τζ. Σίμπσον μέσα από τα προσωπικά της ημερολόγια.

12 Απρ 2024

Τζέισον Στέιθαμ: Ο 23χρονος (παρολίγο Ολυμπιονίκης) Τζέισον, σε μια υπέροχη κατάδυση το μακρινό 1990. Και με μαλλιά!

Πριν κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη ο Τζέισον Στέιθαμ προπονούνταν στις καταδύσεις για την Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.