ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H θεϊκή Τίλντα Σουίντον πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα τηλεοπτικά «Παράσιτα»

Η ταινία της χρονιάς (ίσως και της δεκαετίας) γίνεται τηλεοπτική σειρά πολλών εκατομμυρίων από το HBO, υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν έχουν ενθουσιαστεί καθόλου.

H θεϊκή Τίλντα Σουίντον πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα τηλεοπτικά «Παράσιτα»

Την βραδιά των Όσκαρ όλοι μιλούσαν για ένα μόνο πράγμα. Για το πώς τα «Παράσιτα» του Κορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν Χο κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να γίνουν το πρώτο ξενόγλωσσο φιλμ στην ιστορία που κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αφήνοντας πανηγυρικά πίσω του «σιγουράκια» της Ακαδημίας όπως το «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς και το «1917» του Σαμ Μέντες.

Τώρα η απόλυτη ταινία της χρονιάς, και μία από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων πολλών ετών, πρόκειται να γίνει μίνι σειρά από το HBO, ενώ φημολογείται ότι η πρωταγωνίστρια έχει ήδη βρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπέροχη Τίλντα Σουίντον, ένα πολύ ξεχωριστό και υπερταλαντούχο πρόσωπο του παγκόσμιου σινεμά, θα είναι εκείνη που θα ερμηνεύσει έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά έξι επεισοδίων η οποία θα έχει φυσικά την πλήρη επίβλεψη του ίδιου του Μπονγκ Τζουν Χο. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό η Σουίντον είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Κορεάτη κινηματογραφιστή, έχοντας συμμετάσχει ήδη δύο φορές σε ταινίες του: στο Snowpiercer του 2013 αλλά και sτο Okja του 2017.

Η μίνι σειρά έξι επεισοδίων της HBO φημολογείται ότι στο καστ της θα περιλαμβάνει και τον Μαρκ Ράφαλο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ο Άνταμ ΜακΚέι θα συνδράμει τον Τζουν Χο στην παραγωγή.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει την ανησυχία τους πως η αμερικανική εκδοχή των «Παρασίτων» θα παρέμβει με αρνητικό τρόπο στο κορεάτικο αριστούργημα. Κάποιος έγραψε στο Twitter: «Δεν νομίζω ότι πρέπει τα Παράσιτα να αποκτήσουν αμερικανική εκδοχή και όχι για την τηλεόραση και σίγουρα όχι με δύο λευκές οικογένειες» ενώ κάποιος σχολίασε πως «δημιουργούν πραγματικά ένα λευκό παράσιτο ... και ο Μπονγκ Τζουν Χο είναι οκ με αυτό;». Ο ίδιος ο Μπονγκ Τζουν Χο ανέφερε την βραδιά των Όσκαρ ότι το πρότζεκτ βρίσκεται σε αρχικά στάδια παραγωγής και πωςτίζεται προσεκτικά βήμα-βήμα μαζί με τον Άνταμ ΜακΚέι.

H στιγμή που τα «Παράσιτα» κερδίζουν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Ιαν 2026

#theaftertaste | Η πρώτη έκθεση στη γκαλερί Gagosian για το 2026, ένα νέο εστιατόριο με comfort ελληνική γεύση στο κέντρο και η επιστροφή του Harry Styles

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

23 Ιαν 2026

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ζωντανεύει ξανά το "Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα"

Η σπουδαία παράσταση σε μουσική του Γιώργου Κουμεντάκη "μεταφράζεται" στο σήμερα για δώδεκα μόνο παραστάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Περισσότερα από

Stories

23 Ιαν 2026

Υποψηφιότητες Όσκαρ 2026 | Οι μεγάλες εκπλήξεις και οι ανησυχητικές παραλήψεις

Ο George Satsidis γράφει για τη χρονιά που η Ακαδημία φαίνεται ότι αποφάσισε να ανατρέψει τον προβλέψιμο χαρακτήρα της, μετά τη διεξαγωγή των Χρυσών Σφαιρών, των SAG και των Critics Choice Awards, παρουσιάζοντας μία λίστα υποψηφιοτήτων με αρκετές εκπλήξεις, σημαντικά snubs και αναπάντεχες επιβραβεύσεις.

22 Ιαν 2026

Όσκαρ 2026 | Αυτή είναι η πλήρης λίστα των υποψηφιοτήτων

Η Danielle Brooks και o Lewis Pullman παρουσίασαν τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2026 σε 24 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του νέου βραβείου κάστινγκ.

22 Ιαν 2026

Συνέντευξη | Ο Charles Sandison μετατρέπει την Αθήνα σε ένα πεδίο όπου η τεχνητή νοημοσύνη συναντά τη φιλοσοφία και την τέχνη

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης νέων μέσων μιλά στη Madame Figaro για την πρωτοποριακή του έκθεση στη Bernier/Eliades Gallery και την αλγοριθμική έκρηξη, η οποία δεν στερείται τελικά συναισθήματος.

21 Ιαν 2026

Berlinale 2026 | Ένας Έλληνας υπογράφει το σενάριο μίας από τις ταινίες που διεκδικούν τη Χρυσή Άρκτο

Ο Ευθύμης Φιλίππου, γνωστός μέσα από την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο, είναι ο άνθρωπος πίσω το σενάριο της ταινίας Rosebush Pruning, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Βερολίνο.

21 Ιαν 2026

Alvise Casellati | Ο διεθνούς φήμης μαέστρος έρχεται στην Ελλάδα για ένα μουσικό gala "Ελπίδας και Αγάπης"

Ο κορυφαίος μαέστρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Teatro Massimo του Παλέρμο, Alvise Casellati, ενώνει τις δυνάμεις του με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε μία μοναδική βραδιά.

20 Ιαν 2026

Η άγνωστη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Χορεύει πάνω σε σκάφος με τον Νίκο Μαστοράκη

Ο γιος της μοιράστηκε μια εικόνα της Ελληνίδας υπερστάρ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

19 Ιαν 2026

Art Club | Οι νέες εκθέσεις και εικαστικά projects της εβδομάδας

Ο Ιανουάριος εμπλουτίζεται με νέα εικαστικά ραντεβού.

19 Ιαν 2026

Ένα νέο θέατρο ανοίγει σε μία από τις πιο γνωστές πλατείες της Αθήνας

Οι πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες από τον καινούριο χώρο πολιτισμού.

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.