ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Ryanair μειώνει από σήμερα έως και 50% τις χρεώσεις αποσκευών

Από σήμερα, οι χρεώσεις αποσκευών για το 92% των 116 εκατομμυρίων επιβατών της μειώνονται.

H Ryanair μειώνει από σήμερα έως και 50% τις χρεώσεις αποσκευών

Η γνωστή αεροπορική εταιρεία μείωσε από 3 Ιουνίου τις χρεώσεις αποσκευών για το 92% των 116 εκατομμυρίων επιβατών της. Ταυτόχρονα απλοποίησε τον αριθμό των επιλογών χρέωσης αποσκευών (από 108 σε 6), σαν μέρος του 3ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” (AGB) μέσω του οποίου συνεχίζει να αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών, μέσω υπηρεσιών, ψηφιακών και κατά την διάρκεια της πτήσης αναβαθμίσεων.

Από 3/6, οι χρεώσεις αποσκευών για επιβάτες στις εσωτερικές πτήσεις διάρκειας μικρότερης των 2 ωρών μειώνονται κατά 50%, ενώ ο επιβάτες για όλες τις άλλες πτήσεις κάτω των 3 ωρών απολαμβάνουν μειώσεις έως και 17%. Οι επιβάτες σε πτήσεις διάρκειας μεγαλύτερης των τριών ωρών δεν θα έχουν καμία αλλαγή στις χρεώσεις αποσκευών.

Ο Chief Marketing Officer, Kenny Jacobs δήλωσε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση μειώνουμε τις χρεώσεις αποσκευών για το 92% επιβατών μας σαν μέρος του προγράμματος μας “Always Getting Better”με βελτιωμένο εύρος μόνο 6 διαφορετικών χρεώσεων για αποσκευές, καθώς συνεχίζουμε να ακούμε τους πελάτες μας και να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία της Ryanair για τα 116 εκατομμύριων επιβατών που θα μεταφέρουμε αυτό το χρόνο .

Πάνω από το 92% των επιβατών μας θα απολαύσουν τις μειωμένες χρεώσεις αποσκευών και θα πληρώσουν την ίδια τιμή είτε έχουν αγοράσει αποσκευή κατά τη στιγμή της αρχικής κράτησης είτε προστίθεται αποσκευή στην κράτηση αργότερα, ανεξάρτητα από την εποχικότητα. Επιπλέον, οι πελάτες θα είναι μπορούν να προσθέσουν αποσκευές στην κράτηση τους μέσω της εφαρμογής για κινητά της Ryanair μέχρι και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

Οι παραπάνω αλλαγές στις χρεώσεις αποσκευών προστίθενται στο-καλύτερο στο είδος του- επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών, προσφέροντας 2 δωρεάν χειραποσκευές. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών, με τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους και με μια εξαιρετική εμπειρία κατά την διάρκεια της πτήσης, αυξάνοντας τον στόλο μας, την κίνηση και τους προορισμούς. Και όλα αυτά με τις χαμηλότερες χρεώσεις».

Πηγή: airnews.gr

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.