ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φαγητό, κοκτέιλ, διαμονή και πρωινό στο κρεβάτι: Μια ξενοδοχειακή εμπειρία στην Κηφισιά

Εκτός των άλλων, ένα μοναδικό δείπνο με την υπογραφή των Γιάννη Μπαξεβάνη και Διονύση Ζαχαρόπουλου, σε μια ειδική τιμή προσφοράς.

Φαγητό, κοκτέιλ, διαμονή και πρωινό στο κρεβάτι: Μια ξενοδοχειακή εμπειρία στην Κηφισιά

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, το Life Gallery athens hotel υποδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο και σας προσκαλεί στα βόρεια προάστια για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Η κομψή και μοντέρνα διακόσμησή του σε συνδυασμό με την artistic αισθητική και τις high-end προσωποποιημένες υπηρεσίες του εγγυώνται μοναδικές στιγμές για εσάς και το ταίρι σας με φόντο το καταπράσινο τοπίο της Εκάλης.

Φαγητό, κοκτέιλ, διαμονή και πρωινό στο κρεβάτι: Μια ξενοδοχειακή εμπειρία στην Κηφισιά

Την Ημέρα των Ερωτευμένων κάντε δώρο στο άλλο σας μισό ένα μοναδικό δείπνο με την υπογραφή των Γιάννη Μπαξεβάνη και Διονύση Ζαχαρόπουλου στο βραβευμένο εστιατόριο Kool Life. Οι γαστρονομικές προτάσεις της ημέρας περιλαμβάνουν για αρχή ένα καρπάτσιο από ημίπαστο λαβράκι, σανγκουίνι με κρέμα άνηθου και αβγά βασιλικής ρέγκας ενώ για κυρίως μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα φιλέτο σφυρίδας με αχνιστά σπαράγγια της θάλασσας, θαλασσινά και σάλτσα αστακού ή ένα ζουμερό αρνί με πουρέ αγκινάρας, αφρό γραβιέρας και ταρτάκι με γέμιση κρεατότουρτας συνοδευόμενο από ένα αρωματικό πλιγούρι. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με μία κρέμα αρμπαρόριζας με φρούτα του δάσους ή αν είστε λάτρης της σοκολάτας δοκιμάστε το κρεμέ πικρής σοκολάτας με σορμπέ λεμονόχορτου και κραμπλ από φιστίκι Αιγίνης. Συνοδεύστε το δείπνο σας με τα ευφάνταστα κοκτέιλ που δημιούργησε αποκλειστικά για τους ερωτευμένους ο Γιάννης Χλεμπάκος για μία επιπλέον δόση απόλαυσης!

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά του ξενοδοχείου και γιορτάστε την ξεχωριστή αυτή μέρα χαρίζοντας σε εσάς και το άλλο σας μισό ένα Σαββατοκύριακο απόδρασης στο Life Gallery athens hotel. Ολοκληρώστε την εμπειρία της απόδρασης μέσα στην πόλη και κακομάθετε τον εαυτό και το ταίρι σας με μια επίσκεψη Ananea Wellness by Orloff Experts.

Τα μοναδικά πιάτα του μενού σε συνδυασμό με την αξεπέραστη εμπειρία διαμονής σε ένα από τα άνετα δωμάτια του Life Gallery athens θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα μόνο για δύο.

  • Δείπνο Αγίου Βαλεντίνου

€45/ άτομο, στην τιμή περιλαμβάνονται και 2 κοκτέιλ

  • Πακέτο διαμονής για Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

€180 για δύο άτομα, στην τιμή περιλαμβάνονται διαμονή, δείπνο και 2 κοκτέιλ, πρωινό και late check-out το Σάββατο

Life Gallery athens, Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη, www.lifegallery.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.