ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εύη Φραγκάκη: Το άστοχο σχόλιό της περί «ανωμαλίας» για διεμφυλικό άτομο on air ανέβασε τους τόνους

Η άποψη που εξέφρασε τουλάχιστον άκομψα προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνομιλητών της.

Εύη Φραγκάκη: Το άστοχο σχόλιό της περί «ανωμαλίας» για διεμφυλικό άτομο on air ανέβασε τους τόνους

Αυτό το σχόλιο σίγουρα δεν περιμέναμε να το ακούσουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Παρόλο που η διάσημη παρουσιάστρια αποφεύγει συνειδητά τα αιχμηρά ή άκομψα σχόλια στον αέρα της εκπομπής της, η Εύη Φραγκάκη επέλεξε να εκφράσει τη δική της άποψη για ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά η διατύπωση μάλλον ήταν ατυχής.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Τεργιάκης έκανε ένα αφιέρωμα στη Gigi Gorgeous και τη «συναρπαστική ζωή της ηθοποιού, μοντέλου και youtuber που κάποτε ήταν αγόρι».

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρέα της εκπομπής κλήθηκε να σχολιάσει τη ζωή της Gigi με την Εύη Φραγκάκη να μένει στην επιλογή της διεμφυλικής χρήστριας του YouTube να κάνει σχέση με γυναίκα και συγκεκριμένα μια διάσημη κληρονόμο.

«Απλώς να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα, γιατί έχει αρχίσει να γίνεται λίγο το νέο trend αυτό με το “διεμφυλικό”, την αλλαγή φύλου και τη νομιμοποίηση στα 15. Αλλο που τα παιδιά επιτρέπεται να ψηφίζουν στα 18, αλλαγή φύλου μπορούν να κάνουν στα 15... Εκ των πραγμάτων ένα παιδί σε μία τόσο τρυφερή ηλικία δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει αλλαγή φύλου και ούτε να είναι σίγουρο» σχολίασε η Εύη Φραγκάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να εκφράζει τη διαφωνία με τη συνεργάτιδά της από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Εύη Φραγκάκη, ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Εγώ να πω ένα “μπράβο” στην οικογένεια, που στηρίζει και ότι δεν επέτρεψε το bullying στο παιδί της. Αλλά τα τρία εκατομμύρια συνδρομητές που την προωθούν και την ακολουθούν τόσο πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι όλοι με διεμφυλικές τάσεις.

»Επίσης, η ανωμαλία, ανωμαλία ή το “μη σύνηθες”, δεν τίθεται μόνο στη σεξουαλική τάση, γιατί είδαμε ότι έγινε κορίτσι η Gigi και αποφάσισε να είναι με κορίτσι. Που σημαίνει ότι έχει τις ανδρικές ορμόνες, γιατί θέλει να είναι με κορίτσι» σχολίασε η Εύη Φραγκάκη.

Τότε, στην κουβέντα παρενέβησαν τόσο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όσο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως «η σεξουαλικότητα δεν συνδέεται με τον προσανατολισμό», ενώ η Εύη Φραγκάκη επέμεινε: «Όταν έχουμε ένα αγόρι που γίνεται κορίτσι αλλά θέλει να είναι με κορίτσια, εκεί έχουμε κάτι, βιολογικά υπάρχουν οι ορμόνες οι αντρικές».

«Εννοείς πως μία λεσβία έχει ορμόνες αντρικές;» σχολίασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Εύη Φραγκάκη να απαντά: «Όχι, αλλά αυτή ήταν αγόρι πρώτα. Οι ορμόνες δεν μπορούν να αλλάξουν, ακόμα και αν γίνει η επέμβαση».

Οι συνεργάτες της εξακολούθησαν να διαφωνούν μαζί της, διορθώνοντάς την αυστηρά πως δεν μιλάμε για ανωμαλία με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν μιλάμε για ανωμαλία, για κανονικό ή μη κανονικό. Όλα αποδεκτά είναι. Αλλά βλέπουμε πως είναι ένα αγόρι που ήταν κορίτσι από πάρα πολύ μικρό. Τα trans άτομα θα σου πουν ότι από πάρα πολύ μικρή ηλικία αισθάνονταν πως έχουν λάθος σώμα. Γιατί να μην έχει δικαίωμα να το αλλάξει αυτό;» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσθέτει: «Και δεν συμβαίνει με όλα τα παιδιά που έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα. Δεν θέλουν όλα τα παιδιά να αλλάξουν φύλο, δεν είναι και καθόλου σίγουρα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Ελένη Μενεγάκη κράτησε αυστηρά απόσταση χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο πάνω στη συζήτηση ή τη διαφωνία των συνεργατών της.

Δες το σχετικό βίντεο.

Πηγή: www.yupiii.gr

Read Next

10 Οκτ 2025

Murmuration στο Ηρώδειο | Η βραδιά που τα σώματα έγιναν ποίηση

Πενήντα σώματα, ένα συγχρονισμός, αέρας γεμάτος κίνηση. Το Murmuration ταξίδεψε χτες το βράδυ το Ηρώδειο σ' έναν ονειρικό κόσμο ακρίβειας, φωτός και μαγείας.

10 Οκτ 2025

Η Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ | Η εμβληματική ταινία για πρώτη φορά στην αθηναϊκή θεατρική σκηνή

Σε ποιο θέατρο θα δούμε την παράσταση, η οποία βασίζεται στο αριστούργημα του Steven King.

Περισσότερα από

Stories

10 Οκτ 2025

Maria Corina Machado | Ποια είναι η πολιτικός από τη Βενεζουέλα που τιμάται με το φετινό Νόμπελ Ειρήνης

Η Maria Corina Machado βραβεύεται για τον "για τον αγώνα της για μια δίκαιη και ειρηνική μετάβαση από τη δικτατορία στη δημοκρατία".

10 Οκτ 2025

Η Elizabeth Taylor φορά το θρυλικό σετ διαμαντιών Cartier που της χάρισε ο Mike Todd

Μια στιγμή πολυτέλειας και αγάπης που έμεινε στην ιστορία του Χόλιγουντ.

08 Οκτ 2025

Athens International Music Festival | Το φεστιβάλ κλασικής και ορχηστρικής μουσικής που φέρνει στην πρωτεύουσα σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες

Η αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει με έναν από τους σημαντικότερους βιολονίστες της εποχής μας, τον Pinchas Zukerman.

07 Οκτ 2025

Εχθρός του λαού | Ο Γερμανός σκηνοθέτης Thomas Ostermeier παρουσιάζει μία ανατρεπτική εκδοχή του έργου του Ίψεν στο Θέατρο Κνωσός

Το σπουδαίο θεατρικό γεγονός θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Κνωσός, σε μια διεθνή συνεργασία του Θεάτρου του Νέου Κόσμου με τη Schaubühne του Βερολίνου και τον Thomas Ostermeier.

07 Οκτ 2025

Series Review | Το φιλόδοξο αλλά κι επικίνδυνο εγχείρημα του Ryan Murphy με το The Monster

Ο γοητευτικός Charlie Hunnam μεταμορφώνεται στον πιο διαβόητο δολοφόνο του 20ού αιώνα, τον Ed Gein, για τη νέα σειρά του Ryan Murphy στο Netflix. Το Monster: The Ed Gein Story δεν είναι απλώς άλλη μια ιστορία εγκλήματος — είναι μια σκοτεινή εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, που προκαλεί δέος και αντιδράσεις. Ο George Satsidis γράφει για τη νέα σειρά.

07 Οκτ 2025

21 χρόνια πριν: Όταν η Στεφανί Καπετανίδη υποδύθηκε την ελληνογαλλίδα στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η Στεφανί Καπετανίδη επιστρέφει με ρόλο-έκπληξη στη νέα δραματική σειρά του Alpha.

06 Οκτ 2025

Έλλη Λαμπέτη: Με καρό πουκάμισο και μαντήλι στον λαιμό στο Λονδίνο, πριν από 71 χρόνια

Η κομψή εμφάνιση της ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη βρετανική πρωτεύουσα.

04 Οκτ 2025

This That Keeps On | Η ξεχωριστή παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Ηρώδειο μέσα από 10 φωτογραφίες

Κάτω από το φως της Ακρόπολης, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσίασε το THIS THAT KEEPS ON – a personal archaeology –, την παράσταση που σχεδίασε αποκλειστικά για τη "Μεταμόρφωση" του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης