ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εύη Φραγκάκη: Το άστοχο σχόλιό της περί «ανωμαλίας» για διεμφυλικό άτομο on air ανέβασε τους τόνους

Η άποψη που εξέφρασε τουλάχιστον άκομψα προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνομιλητών της.

Εύη Φραγκάκη: Το άστοχο σχόλιό της περί «ανωμαλίας» για διεμφυλικό άτομο on air ανέβασε τους τόνους

Αυτό το σχόλιο σίγουρα δεν περιμέναμε να το ακούσουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Παρόλο που η διάσημη παρουσιάστρια αποφεύγει συνειδητά τα αιχμηρά ή άκομψα σχόλια στον αέρα της εκπομπής της, η Εύη Φραγκάκη επέλεξε να εκφράσει τη δική της άποψη για ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά η διατύπωση μάλλον ήταν ατυχής.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Τεργιάκης έκανε ένα αφιέρωμα στη Gigi Gorgeous και τη «συναρπαστική ζωή της ηθοποιού, μοντέλου και youtuber που κάποτε ήταν αγόρι».

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρέα της εκπομπής κλήθηκε να σχολιάσει τη ζωή της Gigi με την Εύη Φραγκάκη να μένει στην επιλογή της διεμφυλικής χρήστριας του YouTube να κάνει σχέση με γυναίκα και συγκεκριμένα μια διάσημη κληρονόμο.

«Απλώς να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα, γιατί έχει αρχίσει να γίνεται λίγο το νέο trend αυτό με το “διεμφυλικό”, την αλλαγή φύλου και τη νομιμοποίηση στα 15. Αλλο που τα παιδιά επιτρέπεται να ψηφίζουν στα 18, αλλαγή φύλου μπορούν να κάνουν στα 15... Εκ των πραγμάτων ένα παιδί σε μία τόσο τρυφερή ηλικία δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει αλλαγή φύλου και ούτε να είναι σίγουρο» σχολίασε η Εύη Φραγκάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να εκφράζει τη διαφωνία με τη συνεργάτιδά της από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Εύη Φραγκάκη, ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Εγώ να πω ένα “μπράβο” στην οικογένεια, που στηρίζει και ότι δεν επέτρεψε το bullying στο παιδί της. Αλλά τα τρία εκατομμύρια συνδρομητές που την προωθούν και την ακολουθούν τόσο πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι όλοι με διεμφυλικές τάσεις.

»Επίσης, η ανωμαλία, ανωμαλία ή το “μη σύνηθες”, δεν τίθεται μόνο στη σεξουαλική τάση, γιατί είδαμε ότι έγινε κορίτσι η Gigi και αποφάσισε να είναι με κορίτσι. Που σημαίνει ότι έχει τις ανδρικές ορμόνες, γιατί θέλει να είναι με κορίτσι» σχολίασε η Εύη Φραγκάκη.

Τότε, στην κουβέντα παρενέβησαν τόσο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όσο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως «η σεξουαλικότητα δεν συνδέεται με τον προσανατολισμό», ενώ η Εύη Φραγκάκη επέμεινε: «Όταν έχουμε ένα αγόρι που γίνεται κορίτσι αλλά θέλει να είναι με κορίτσια, εκεί έχουμε κάτι, βιολογικά υπάρχουν οι ορμόνες οι αντρικές».

«Εννοείς πως μία λεσβία έχει ορμόνες αντρικές;» σχολίασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Εύη Φραγκάκη να απαντά: «Όχι, αλλά αυτή ήταν αγόρι πρώτα. Οι ορμόνες δεν μπορούν να αλλάξουν, ακόμα και αν γίνει η επέμβαση».

Οι συνεργάτες της εξακολούθησαν να διαφωνούν μαζί της, διορθώνοντάς την αυστηρά πως δεν μιλάμε για ανωμαλία με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν μιλάμε για ανωμαλία, για κανονικό ή μη κανονικό. Όλα αποδεκτά είναι. Αλλά βλέπουμε πως είναι ένα αγόρι που ήταν κορίτσι από πάρα πολύ μικρό. Τα trans άτομα θα σου πουν ότι από πάρα πολύ μικρή ηλικία αισθάνονταν πως έχουν λάθος σώμα. Γιατί να μην έχει δικαίωμα να το αλλάξει αυτό;» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσθέτει: «Και δεν συμβαίνει με όλα τα παιδιά που έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα. Δεν θέλουν όλα τα παιδιά να αλλάξουν φύλο, δεν είναι και καθόλου σίγουρα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Ελένη Μενεγάκη κράτησε αυστηρά απόσταση χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο πάνω στη συζήτηση ή τη διαφωνία των συνεργατών της.

Δες το σχετικό βίντεο.

Πηγή: www.yupiii.gr

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.