ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Eurovision 2019: Οργή EBU κατά της Μαντόνα - Πώς ξεγέλασε τους διοργανωτές

Η παγκόσμια σούπερ σταρ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει το μήνυμα της να πάει χαμένη. Πώς ξεγέλασε τους διοργανωτές.

Eurovision 2019: Οργή EBU κατά της Μαντόνα - Πώς ξεγέλασε τους διοργανωτές

Σκληρή κριτική δέχθηκε η Μαντόνα για την εμφάνισή της στη φετινή Eurovision στο Τελ Αβίβ. Το σόου που έδωσε ήταν σίγουρα εντυπωσιακό.

Eurovision 2019: Οργή EBU κατά της Μαντόνα - Πώς ξεγέλασε τους διοργανωτές

Ωστόσο, πολλοί χρήστες των social media έκαναν ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για τη φωνή της, ενώ ντόπιοι και διοργανωτές εξοργίστηκαν με την εμφάνιση σημαίας της Παλαιστίνης στη σκηνή.

Η Μαντόνα τραγούδησε αρχικά το «Like a Prayer» συνοδευόμενη από μια χορωδία και στη συνέχεια ερμήνευσε το καινούριο της τραγούδι «Future». Αν και οι περισσότεροι σχολίασαν αρνητικά τις επιδόσεις της και την απόφασή της να εμφανιστεί σε μια χώρα που ρημάζεται από το Παλαιστινιακό ζήτημα, η στιγμή που σίγουρα έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν και θα μείνει στην Ιστορία είναι το ότι κατάφερε να εμφανίσει στη σκηνή τη σημαία της.

Στις πλάτες των δύο χορευτών που ήταν αγκαλιασμένοι, υπήρχαν δύο σημαίες: του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Στα διεθνή μέσα αναφέρεται πως οι διοργανωτές εξοργίστηκαν, καθώς στις πρόβες αυτές οι δύο σημαίες δεν υπήρχαν.

Παραμένει μάλιστα μυστήριο πώς κατάφερε να "περάσει" τις σημαίες στη σκηνή.

«Η Εurovision δεν είναι εκδήλωση πολιτικού περιεχόμενου και η Μαντόνα το γνώριζε αυτό» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης στο Twitter.

Σημειώνεται ότι οι πρόβες της Μαντόνα έγιναν υπό απόλυτη μυστικότητα.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας και η αποστολή της Ισλανδίας με τη σειρά της σήκωσε σημαίες της Παλαιστίνης.

Η χώρα έστειλε μήνυμα υπέρ της Ελευθερίας των παλαιστινιακών εδαφών.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

20 Οκτ 2025

Οι 10 νέες εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις στην Αθήνα τώρα

Από τον Juergen Teller και τον Paolo Colombo έως τον Stanley Whitney και μία έκθεση φόρος - τιμής στον Γιώργο Ζογγολόπουλο, τα εικαστικά ραντεβού του Οκτωβρίου είναι πολλά και σημαντικά.

18 Οκτ 2025

Ειρήνη Παππά: Με εντυπωσιακό grecian καφτάνι στα γυρίσματα ιταλικής ταινίας το 1971

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ειρήνης Παππά στο "Roma Bene".

Περισσότερα από

Stories

18 Οκτ 2025

you are invited | Πρώτη ματιά στην έκθεση του θρυλικού φωτογράφου Juergen Teller στο Onassis Ready

Στον νέο χώρο του Ιδρύματος Ωνάση, ο Juergen Teller στήνει τον δικό του φωτογραφικό κόμβο, προτάσσοντας την αλήθεια έναντι του αψεγάδιαστου.

17 Οκτ 2025

Γιατί οι γυναίκες σταυρώνουν τα πόδια τους χωρίς να το καταλαβαίνουν;

Τι λένε οι επιστήμονες για αυτή την ενστικτώδη κίνηση;

17 Οκτ 2025

Αποκλειστικό | Η ταινία ντεμπούτο της Charli XCX στη μεγάλη οθόνη κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η "Έκρηξη / Erupcja", μετά την παρουσίαση της σε σημαντικά φεστιβάλ του κόσμου, έρχεται και στη χώρα μας κάνοντας πανελλήνια πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

16 Οκτ 2025

Movie Review | After The Hunt: Η Julia Roberts επιστρέφει πιο ώριμη, γοητευτική και αινιγματική από ποτέ

Ο George Satsidis γράφει για τη νέα κινηματογραφική σύμπραξη της Julia Roberts με τον Luca Guadagnino.

16 Οκτ 2025

Καποδίστριας | Πρώτες εικόνες και τρέιλερ από τη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης υπογράφει μία ταινία αφιερωμένη στον Έλληνα πολιτικό και διπλωμάτη.

16 Οκτ 2025

31 χρόνια πριν: Το νυφικό της Ελένης Ράντου που έγραψε ιστορία στον γάμο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ένα νυφικό, ένα χαμόγελο και μια ιστορία αγάπης που άντεξε στον χρόνο.

16 Οκτ 2025

Όταν η Κατίνα Παξινού συνάντησε τον Αλέν Ντελόν - μια ιστορική στιγμή στη Βενετία του 1960

Μια φωτογραφία, δύο μύθοι, κι ένα βλέμμα που ένωσε δύο εποχές.

15 Οκτ 2025

Reese Witherspoon | Υπογράφει το πρώτο της μυθιστόρημα μαζί με τον "βασιλιά" των θρίλερ

Για το πρώτο της μυθιστόρημα, η διάσημη ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια ενός μετρ του είδους, του Harlan Coben.

14 Οκτ 2025

Τζοκόντα | Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Το αριστούργημα του Αμίλκαρε Πονκιέλλι θα παρουσιαστεί σε περιορισμένο αριθμό στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ.