ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έτοιμη η πρώτη ταινία του Χόλιγουντ με θέμα τον κορονοϊό και πρωταγωνίστρια την Αν Χαθαγουέι

Μία απολαυστική κωμωδία καταστάσεων για τους αλλόκοτους καιρούς που ζούμε κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου.

Έτοιμη η πρώτη ταινία του Χόλιγουντ με θέμα τον κορονοϊό και πρωταγωνίστρια την Αν Χαθαγουέι

Ήταν αναμενόμενο: Η πανδημία του κορονοϊού δε μπορούσε παρά να αποτελέσει θέμα για κινητογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βιβλία, πιθανότατα και θεατρικά έργα, και αρχή ήδη έγινε από το αμερικανικό HBO, με μία μεγάλη παραγωγή που έχει τη σφραγίδα του δημιουργού του "Peaky Blinders", Στίβεν Νάιτ.

Έχοντας την Αν Χαθαγουέι και τον Τσιούετελ Έτζιοφορ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η ταινία είχε ανακοινωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο και είχε αρχικά τον τίτλο "Lockdown", ενώ περιγράφεται ως «μία ρομαντική κωμωδία με φόντο το πανδημικό κλείδωμα».

Η Λίντα και ο Πάξτον είναι ένα ζευγάρι που αποφασίζει να χωρίσει λίγο πριν το Ηνωμένο Βασίλειο μπει σε καθολικό lockdown. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να περάσουν αναγκαστικά μαζί τον εγκλεισμό.

Στο νέο τρέιλερ εμφανίζεται το ζευγάρι που προσπαθεί να συνυπάρξει στο σπίτι, πριν την πραγματοποίηση μιας ληστείας στα Harrods, όπου εργάζεται η Λίντα, και η οποία τους φέρνει πιο κοντά.

Η ταινία θα προβληθεί στις 14 Ιανουαρίου από το HBO Max και τα γυρίσματά της έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020. Στο "Locked Down" πρωταγωνιστούν επίσης οι Μπεν Στίλερ, Στίβεν Μέρτσαντ, Λούσι Μπόιντον, Μίντι Κάλινγκ και πολλοί άλλοι.

«Η ανάγκη της δημιουργίας, κάνοντας κάτι τόσο συνεργατικό και τολμηρό μας έκανε όλους μας πολύ συγκεντρωμένους και ανοιχτούς - και περίεργα ελεύθερους. Αν και οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας, αυτό με έκανε να έχω μία τάση προς τη χαρά και να ρισκάρω με την υποκριτική μου», δήλωσε η Χάθαγουεϊ στο περιοδικό People.

«Ήταν τρομακτικό να βγάζω τη μάσκα μου κάθε μέρα, και γι' αυτό εκτίμησα το πόσο αφοσιωμένοι ήταν οι εργαζόμενοι του συνεργείου που δεν έβγαζαν τις μάσκες τους, ακόμη κι όταν είχαμε γύρισμα σε ζεστούς χώρους και κουβαλούσαν τις κάμερες και τον βαρύ εξοπλισμό φωτισμού», πρόσθεσε.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025