ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έτερος Εγώ»: Η πρώτη ελληνική σειρά που διεκδικεί μια θέση στο Netflix. Το νέο «Casa de Papel»;

Ο δημιουργός της, Σωτήρης Τσαφούλιας, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη συνδρομητική πλατφόρμα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Έτερος Εγώ»: Η πρώτη ελληνική σειρά που διεκδικεί μια θέση στο Netflix. Το νέο «Casa de Papel»;

Η ελληνική σειρά «Έτερος Εγώ», μια παραγωγή της Cosmote TV που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, ίσως γίνει η πρώτη που θα βρει τη θέση της στο Netflix. Ο δημιουργός της, Σωτήρης Τσαφούλιας, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη συνδρομητική πλατφόρμα και στα «μισά του δρόμου» για να εξασφαλίσει τη διεθνή προβολή της μέσα από αυτήν, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φωλιά του Κου Κου».

Συγκεκριμένα, ήδη υπερπληροί κριτήρια που απαιτεί το Netflix προκειμένου να προβάλει μια σειρά, όπως η αισθητική και κάποια σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Απομένει να αποφασηνιστούν το οικονομικό θέμα και λεπτομέρειες όπως εμπλοκές από άλλες πλατφόρμες. «Σκεφτείτε να γίνει το δικό μας Casa de Papel» όπως σχολίασαν οι συντελεστές στη «Φωλιά του Κου Κου».

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV η δεύτερη σεζόν, οκτώ επεισοδίων, με τίτλο «Κάθαρσις». Μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής Εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Τον Δεκέμβριο έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV η δεύτερη σεζόν, οκτώ επεισοδίων, με τίτλο «Κάθαρσις». Μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.ά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στη «Φωλιά των Κου Κου»:

«Έτερος Εγώ»: Η πρώτη ελληνική σειρά που διεκδικεί μια θέση στο Netflix. Το νέο «Casa de Papel»;

Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου επεισοδίων, «Κάθαρσις»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025