ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα ιστορικό lounge bar της Αθήνας άνοιξε ξανά τις πόρτες του με μία συνεργασία-έκπληξη

Ωραία ιδέα. Εκεί θα δώσουμε το επόμενο ραντεβού μας.

Ένα ιστορικό lounge bar της Αθήνας άνοιξε ξανά τις πόρτες του με μία συνεργασία-έκπληξη

Το Aethrion, το κομψό all-day coffee & lounge bar του Hilton Αθηνών, μόλις άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με τη γνωστή γκαλερί “The Breeder”. To project THE BREEDER x HILTON ξεκινάει με την παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βασμουλάκη.

Ένα ιστορικό lounge bar της Αθήνας άνοιξε ξανά τις πόρτες του με μία συνεργασία-έκπληξη
Ο Αλέξανδρος Βασμουλάκης σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και τη VSUP Ακαδημία Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονικής και Σχεδίου της Πράγας.

Ο Αλέξανδρος Βασμουλάκης σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και τη VSUP Ακαδημία Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονικής και Σχεδίου της Πράγας. Εξερευνά τη μη-παραστατατική ζωγραφική και τα ασαφή όριά της. Η δουλειά του αποκαλύπτει ένα διφορούμενο όριο ανάμεσα στο υπάρχον και το μη υπάρχον, τη φιγούρα και την απουσία της, το πραγματικό και το φαντασιακό. Σμίγει έτσι τις γραμμές ανάμεσα στο φανερό και το αφανές προκειμένου να εμπεριέξει το ένα μέσα στο άλλο, συστήνοντάς μας έναν κόσμο δίχως διαχωρισμούς.

Κάντε ένα ελαφρύ lunch break με πρωτότυπα ανοιχτά σάντουιτς και σαλάτες.

Το Aethrion είναι ιδανικό για καφέ ή για ένα ποτό και ελαφρύ γεύμα μετά το γραφείο. Ξεκινήστε την ημέρα σας με μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Αιθιοπία, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα με ελληνικά βότανα. Κάντε ένα ελαφρύ lunch break με πρωτότυπα ανοιχτά σάντουιτς και σαλάτες. Ύστερα από μια απαιτητική μέρα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι από την εκτεταμένη λίστα κρασιών του Aethrion που σερβίρονται με το σύστημα Coravin, διατηρώντας αναλλοίωτο το περιεχόμενο της φιάλης. Για να συνοδέψετε το κρασί σας, επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία τυριών και αλλαντικών - από jamon serrano και pata negra έως reblochon και κρασοτύρι από την Κω - ή επιτρέψτε στον εαυτό σας μια μικρή πολυτέλεια, όπως αυθεντικό σολομό balik και φουά γκρα torchon.

Ύστερα από μια απαιτητική μέρα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι από την εκτεταμένη λίστα κρασιών του Aethrion που σερβίρονται με το σύστημα Coravin.

*Το Aethrion είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 2107281404 ή επισκεφθείτε το https://www.hiltonathens.gr/geuseis/aethrion-lounge/

Read Next

25 Ιουλ 2024

Όταν το περίφημο πάρτι της Βουλιαγμένης του Λουκιανού Κηλαηδόνη έγραψε ιστορία

O Λουκιανός προετοίμαζε το "πάρτι στη Βουλιαγμένη" για τις 25 Ιουλίου 1983, πάνω από ένα χρόνο. Ο τύπος τότε το είχε χαρακτηρίσει με αρκετή δόση υπερβολής "Το Γούντστοκ της Ελλάδας".

25 Ιουλ 2024

Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Κωνσταντίνου: Εκείνος ήταν 35 ετών και εκείνη 22 - Ο άγνωστος έρωτάς τους

51 χρόνια πριν: Ο μεγάλος έρωτας και η κοινή ζωή του ζευγαριού σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Περισσότερα από

Stories

24 Ιουλ 2024

Πίτερ Σέλερς: Οι 4 γάμοι, ο έρωτας με την Σοφία Λόρεν και το έμφραγμα κατα την διάρκεια του σεξ

Ο επιθεωρητής Κλουζώ του "Ροζ Πάνθηρα", ο κατά λάθος καλεσμένος που... διέλυσε τα πάντα στο "Πάρτι", υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

24 Ιουλ 2024

Πριν 70 χρόνια, η Ρίκα Διαλυνά μαγεύει τα Μις Υφήλιος φορώντας δώρο της Σοφίας Βέμπο

Η σπάνια φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά από τα Μις Υφήλιος

23 Ιουλ 2024

Η αξέχαστη "Μπιμπί" είναι η Υβόν Σανσόν: Η καλλονή ηθοποιός που αναστάτωσε τη Φίνος Φιλμ

Το ρεπορτάζ της εποχής αναφέρει ότι ακόμα και οι τουαλέτες στα στούντιο γυρισμάτων ανακαινίστηκαν για χάρη της Σανσόν. H όμορφη σταρ απεβίωσε πριν 21 χρόνια 23 Ιουλίου 2003.

23 Ιουλ 2024

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη

"Εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαλότητα", είχε δηλώσει η εθνική μας σταρ που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1996

23 Ιουλ 2024

Δημήτρης Λιαντίνης: H εξαφάνιση του ακαδημαϊκού που συγκλόνισε το Πανελλήνιο 26 χρόνια πριν

Η ζωή του πιο πολυσυζητημένου νεοέλληνα στοχαστή, που η εξαφάνιση του συγκλόνισε το Πανελλήνιο το καλοκαίρι του 1998.

22 Ιουλ 2024

41 χρόνια πριν- Μίνα Αδαμάκη και Γιώργος Κιμούλης: Ο δεσμός των 5 χρόνων και ο γάμος που "ακυρώθηκε"

Μια άγνωστη ιστορία με "πρωταγωνιστές" την αγαπημένη μας Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες και τον Γιώργο Κιμούλη.

22 Ιουλ 2024

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

22 Ιουλ 2024

"Η ψυχή δεν είναι μια παχύσαρκη τραγουδίστρια ναϊτκλάμπ". Ο Τομ Ρόμπινς γράφει για την ψυχή

Απόσπασμα από το βιβλίου του Τομ Ρόμπινς, Villa Incognito. Ο πιο εγκεφαλικός παραμυθάς κλείνει σήμερα τα 92 του χρόνια. Και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

21 Ιουλ 2024
20 Ιουλ 2024

Τα κρυφά μηνύματα του νέου βίντεο-κλιπ της Σάττι : "Αχ Θάλασσα"

Η Μαρίνα Σάττι συνεργάστηκε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το βίντεο-κλιπ του τελευταίου τραγουδιού του άλμπουμ της, ένα κομμάτι που μας έχει συγκινήσει πολύ.