ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δυστυχώς δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου»

Το τρέιλερ του «Introducing Selma Blair» δίνει μία γεύση για όσα θα δούμε στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ηθοποιού μετά τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου»

Τη ζωή της αγαπημένης ηθοποιού Σέλμα Μπλερ μετά τη διάγνωστη της με σκλήρυνση κατά πλάκας πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ «Introducing Selma Blair» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 15 Οκτωβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω του συνδρομητικού καναλιού Discovery Plus μία εβδομάδα αργότερα (21 Οκτωβρίου).

Η 49χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο το 2018 με την ίδια να αποκαλύπτει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε ότι τότε οι γιατροί της είχαν πει να «προετοιμάζεται για τον θάνατο της».

Το τρέιλερ είναι μία δυνατή γροθιά στο στομάχι με τη Μπλερ να μη διστάζει να δείξει την πιο αληθινή και σκληρή πλευρά της ασθένειας της, διατηρώντας πάντα το πηγαίο χιούμορ της και τον ιδιοφυές αυτοσαρκασμό της.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε τη γνωστή πρωταγωνίστρια να κατεβαίνει όσο πιο προσεκτικά μπορεί τη σκάλα του σπιτιού της, σχολιάζοντας «Πάντα πίστευα ότι παίζω σε μία εκπομπή ριάλιτι», ενώ λίγο αργότερα την ακούμε και πάλι να μιλάει για τα προβλήματα που προκαλεί στην καθημερινότητα της η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. «Θέλω αυτή η χημειοθεραπεία να είναι όσο δραματική είμαι και εγώ», θα πει η Μπλερ από το κρεβάτι του νοσοκομείου πριν αστειευτεί και πάλι για την κατάσταση της, λέγοντας «αισθάνομαι σα να παίζω στον Ναυαγό με τον Τομ Χανκς». Λίγο αργότερα τη βλέπουμε να μιλάει στο τηλέφωνο, κάνοντας και πάλι χιούμορ: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή, γυρίζουμε τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου».

«Όλα τα όμορφα πράγματα που γνωρίζω, ότι έχω δώσει κουράγιο σε άλλους ανθρώπους, θα είναι άραγε αλήθεια και για μένα;» αναρωτιέται η ηθοποιός λίγο πριν το τέλος του τρέιλερ. Στην τελευταία σκηνή τη βλέπουμε πεσμένη στο πάτωμα ενός δωματίου, ακίνητη, σιωπηλή. «Προσπαθώ να δείχνω νεκρή για ένα δραματικό φινάλε», σχολιάζει χαριτολογώντας, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη, η θέληση και η θετική στάση ζωής είναι παραμένουν αναλλοίωτα μέσα στην καρδιά της.

Δείτε το τρέιλερ:

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Δεκ 2025

Στο πιο "μυστικό" rooftop της Αθήνας το ρεβεγιόν Χριστουγέννων έχει elevé γεύση και απρόσκοπτη θέα στον Ιερό Βράχο

Στα ψηλά του πολυτελούς ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis, το βραβευμένο Acropolis Secret προσφέρει μία εμπειρία εξαιρετικής γεύσης, άρτιου design, ζωντανής μουσικής υπό το φως του εμβληματικού Παρθενώνα, ειδικά σχεδιασμένη για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.

15 Δεκ 2025

Τα ελληνικά φιλμ νουάρ που πρέπει να δεις αν θες να λέγεσαι γνώστης του θέματος

Τα φιλμ νουάρ, όρος που καθιερώθηκε από τον Γάλλο κριτικό κινηματογράφου Νίνο Φρανκ το 1946, άνθισαν τις δεκαετίες του ‘40 και ‘50. Υπάρχει και ελληνικό αποτύπωμα.

Περισσότερα από

Stories

14 Δεκ 2025

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

14 Δεκ 2025

"Μπαμπά, θέλω τη φωτογραφία ΤΩΡΑ": Πώς από μια 3χρονη εφευρέθηκε η Polaroid

Η ιστορία της ξεκίνησε από έναν πατέρα που δεν ήθελε να χαλάσει χατίρι στην κόρη του.

12 Δεκ 2025

Άντζελα Γκερέκου: Εντυπωσιακή νύφη με λευκή δαντελένια δημιουργία στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, πριν από 29 χρόνια

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου και ο γάμος που άφησε εποχή.

11 Δεκ 2025

Γευστικά (και value for money) Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Divani Collection Hotels

Από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, την καρδιά της πόλης και τη θέα στον Ιερό Βράχο έως και τα Μετέωρα, τα ξενοδοχεία του ομίλου Διβάνη συνθέτουν divine εορταστικές εμπειρίες για κάθε μέλος της οικογένειας.

11 Δεκ 2025

Αλέκος Αλεξανδράκης: Σε ένα σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον μονάκριβο γιο του

Ο ζεν πρεμιέ που σημάδεψε μια εποχή μέσα από τους έρωτες, την τέχνη και την πατρική του τρυφερότητα.

10 Δεκ 2025

Η Τάμτα επιστρέφει στο Smut Athens για την τελευταία της φετινή εμφάνιση στο underground techno club

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.

10 Δεκ 2025

Τζένη Καρέζη & Κώστας Καζάκος: Ο κεραυνοβόλος έρωτας που γεννήθηκε μέσα από μία παρτίδα τάβλι

Βρήκαν τον πραγματικό έρωτα, μέσα από απλά καθημερινά πράγματα.

09 Δεκ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο από το στολισμένο καμαρίνι της στο θέατρο Μουσούρη πριν από 67 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε άκρως γιορτινή διάθεση στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο καμαρίνι της, πριν από 67 χρόνια.

08 Δεκ 2025

Οι Υποψηφιότητες των 83ων Golden Globes: Η πιο τολμηρή, διεθνής και απρόβλεπτη χρονιά του θεσμού!

Ο L.A. Correspondent, George Satsidis, γράφει για τις υποψηφιότητες των Golden Globes

08 Δεκ 2025

Έλενα Ναθαναήλ: Με ανδρόγυνο look στις Κάννες πριν από 58 χρόνια

Η Έλενα Ναθαναήλ έκανε μια κομψή επιλογή που αναδείκνυε την καλίγραμμη σιλουέτα της.