ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Διπλή χαρά: Συμφοιτητές μητέρα και γιος από τη Λάρισα

Ο γιος Δημήτρης και η μητέρα Φωτεινή κατάφεραν από κοινού να δώσουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και να την κερδίσουν πανηγυρικά.

Διπλή χαρά: Συμφοιτητές μητέρα και γιος από τη Λάρισα

Διπλή και.. σπάνια η χαρά για οικογένεια στη Λάρισα. Ο γιος Δημήτρης και η μητέρα Φωτεινή κατάφεραν από κοινού να δώσουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και να την κερδίσουν πανηγυρικά.

Η 43χρονη μητέρα εισήχθη πρώτη στην Οδοντιατρική Αθηνών, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο έτος της Φυσικοθεραπείας, ενώ ο 19χρονος Δημήτρης που αγωνίζονταν για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, πέτυχε την εισαγωγή του επίσης στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος... Η μάνα μου, μου έδωσε ένα κίνητρο να καταλάβω πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δύσκολο και ποτέ δεν είναι αργά και ότι μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε πιο δυνατοί... την θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση και χαίρομαι γι’ αυτή…» δήλωσε στο onlarissa.gr ο Δημήτρης.

Σε πελάγη ευτυχίας και η μητέρα του που σημείωσε μεταξύ άλλων στο onlarissa.gr πως «είμαι χαρούμενη, ο γιος μου εκπληρώνει το όνειρο του και εισάγεται στην σχολή της πρώτης επιλογής του (φυσικοθεραπεία). Μετά από μια δύσκολη χρονιά με 2 χειρουργεία κατάφερε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις αυξημένες απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων».

Όσο για μένα το όνειρο της ιατρικής ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο «προσπάθησα πολύ, διάβασα (χωρίς φροντιστήρια) αλλά προπάντων το πίστεψα πολύ. Tο γοργό έχει την χάρη του αλλά από το ποτέ το προτιμότερο είναι το αργά. Κανείς δεν πρέπει να αφήνει τα όνειρα του ανεκπλήρωτα και να προσπαθεί και να μάχεται για να τ’ αποκτήσει!»

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025