ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αννα Κορακάκη: Ευχαριστώ μόνον όσους με στήριξαν πριν το μετάλλιο

«Θελω να ευχαριστήσω αποκλειστικά την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους με στηρίζουν.» είπε η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής, μόλις έφτασε στην Αθήνα.

Αννα Κορακάκη: Ευχαριστώ μόνον όσους με στήριξαν πριν το μετάλλιο

«Θελω να ευχαριστήσω αποκλειστικά την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους με στήριξαν πριν γίνει όλο αυτό και θα με στηρίξουν και όταν τελειώσει» είπε η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αννα Κορακάκη: Ευχαριστώ μόνον όσους με στήριξαν πριν το μετάλλιο

«Τα δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες σημαίνουν τα πάντα για μένα» είπε η πρωταθλήτρια στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου. «Δούλεψα σκληρά, έκανα την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχισμένη. Το όνειρό μου εκπληρώθηκε εις διπλούν. Περίμενα ένα μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι και εκεί πήρα το χάλκινο. Μετά ήρθε το χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι. Με κάνει υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα που πήρε δύο μετάλλια στους ίδιους αγώνες και ελπίζω να μην είμαι η μόνη αλλά να υπάρξει και συνέχεια».

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν είχε κάποιο γούρι όταν αγωνιζόταν. «Δεν έχω κάποιο γούρι, έχω ένα βραχιόλι που μου έδωσε η γιαγιά μου όταν πήρα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μόσχα, δεν το είχα μαζί μου, στην τσέπη μου.»

Το καψόνι στη Ρώμη

Η πτήση της Αννας Κορακάκη από το Ρίο είχε ενδιάμεσο σταθμό στη Ρώμη, και επρόκειτο να φτάσει στην Ελλάδα στις 11:40.

Ωστόσο, οι Ιταλοί υπάλληλοι του αεροδρομίου την καθυστέρησαν στον έλεγχο για τα όπλα της με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση για Αθήνα.

Μέσω της σελίδας της στο Facebook, η Άννα Κορακάκη ενημέρωσε για αυτή την καθυστέρηση, αποδίδοντάς την σε λάθος της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξιδεύουν.

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025