ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αννα Κορακάκη: Ευχαριστώ μόνον όσους με στήριξαν πριν το μετάλλιο

«Θελω να ευχαριστήσω αποκλειστικά την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους με στηρίζουν.» είπε η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής, μόλις έφτασε στην Αθήνα.

Αννα Κορακάκη: Ευχαριστώ μόνον όσους με στήριξαν πριν το μετάλλιο

«Θελω να ευχαριστήσω αποκλειστικά την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους με στήριξαν πριν γίνει όλο αυτό και θα με στηρίξουν και όταν τελειώσει» είπε η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αννα Κορακάκη: Ευχαριστώ μόνον όσους με στήριξαν πριν το μετάλλιο

«Τα δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες σημαίνουν τα πάντα για μένα» είπε η πρωταθλήτρια στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου. «Δούλεψα σκληρά, έκανα την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχισμένη. Το όνειρό μου εκπληρώθηκε εις διπλούν. Περίμενα ένα μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι και εκεί πήρα το χάλκινο. Μετά ήρθε το χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι. Με κάνει υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα που πήρε δύο μετάλλια στους ίδιους αγώνες και ελπίζω να μην είμαι η μόνη αλλά να υπάρξει και συνέχεια».

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν είχε κάποιο γούρι όταν αγωνιζόταν. «Δεν έχω κάποιο γούρι, έχω ένα βραχιόλι που μου έδωσε η γιαγιά μου όταν πήρα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μόσχα, δεν το είχα μαζί μου, στην τσέπη μου.»

Το καψόνι στη Ρώμη

Η πτήση της Αννας Κορακάκη από το Ρίο είχε ενδιάμεσο σταθμό στη Ρώμη, και επρόκειτο να φτάσει στην Ελλάδα στις 11:40.

Ωστόσο, οι Ιταλοί υπάλληλοι του αεροδρομίου την καθυστέρησαν στον έλεγχο για τα όπλα της με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση για Αθήνα.

Μέσω της σελίδας της στο Facebook, η Άννα Κορακάκη ενημέρωσε για αυτή την καθυστέρηση, αποδίδοντάς την σε λάθος της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξιδεύουν.

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.