ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αυτές οι γυναίκες. Που δεν είναι ψηλές. Αλλά δεν είναι και κοντές»

Η σύμβουλος επικοινωνίας, Άρτεμις Καλαντζάκου, θαυμάζει το ανάερο μεγαλείο των καθημερινών γυναικών μέσα στο μετρό της πόλης.

«Αυτές οι γυναίκες. Που δεν είναι ψηλές. Αλλά δεν είναι και κοντές»

Αυτές οι γυναίκες. Που δεν είναι ψηλές. Αλλά δεν είναι και κοντές. Δεν είναι λεπτές. Αλλά δεν είναι και υπέρβαρες. Δεν είναι γραμμωμένες αλλά ούτε και χυμώδεις. Δεν έχουν μακριά μαλλιά. Αλλά ούτε και κοντά. Δεν κάνουν καριέρα. Αλλά εργάζονται.

Δεν φοράνε 12ποντα αλλά ούτε και φλατ. Δεν είναι σέξι. Αλλά δεν είναι και άσχημες. Δεν ακολουθούν τη μόδα. Αλλά δεν είναι κακόγουστες. Δεν φοράνε μακριές φούστες να τις πατούν, αλλά ούτε και μίνι να παγώνουν. Δεν είναι ελκυστικές. Αλλά δεν είναι και ξυλάγκουρα. Δεν βάφονται έντονα. Αλλά μακιγιάρονται ελαφρά. Δεν έχουν μακριά νύχια. Αλλά ούτε και κοντά.

Δεν δουλεύουν σαν τρελές. Αλλά είναι απασχολημένες. Δεν μένουν κλεισμένες μέσα αλλά δεν καταλήγουν πάντα με χανγκόβερ όταν βγαίνουν. Δεν πάνε πέρα δώθε σε πόλεις και χώρες. Αλλά, όμως, κάνουν διακοπές.

Δεν συγκρούονται σπάζοντας το σπίτι και τα γυαλικά αλλά συζητούν. Δεν γελάνε δυνατά. Αλλά χαμογελούν. Δεν ερωτεύονται. Αλλά ταιριάζουν.

Δεν κάνουν βόλτες στο κρεβάτι. Αλλά στο πάρκο. Δεν προγραμματίζουν. Γιατί ξέρουν, τι έχουν να κάνουν την επόμενη μέρα. Τον επόμενο μήνα. Και τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι νευρικές αλλά ούτε και φυτά.

Πόσο τις θαυμάζω. Αυτές τις αξιαγάπητες γυναίκες. Κάποια βροχερά απογεύματα Τρίτης.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη "Βουγονία" του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Το Φεστιβάλ Βενετίας απέτισε φόρο τιμής στον Giorgio Armani με μία συγκινητική ανακοίνωση

Ο θρύλος της μόδας είχε στενούς δεσμούς με το φεστιβάλ ως τακτικός επισκέπτης εδώ και δεκαετίες, μιας και ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν τη μεγάλη του αγάπη.

Περισσότερα από

Stories

04 Σεπ 2025

O Giorgio Armani μέσα από δέκα εμβληματικές ρήσεις του

O Ιταλός πρωτοπόρος του ανδρόγυνου στιλ έφυγε από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει μέσα από το αστήρευτο ταλέντο του.

04 Σεπ 2025

Τα vintage έπιπλα Cannage επιστρέφουν στο σαλόνι μας

Τα έπιπλα από ψάθα είναι τάση και κάνουν δυναμική επιστροφή το 2025!

04 Σεπ 2025
03 Σεπ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με μαύρη couture δημιουργία στο Ζάππειο πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφισή της στο Ζάππειο.

03 Σεπ 2025

Ούτε "rom", ούτε "com" | Μα πού πήγαν τέλος πάντων οι καλές ρομαντικές κομεντί;

Ένα είδος που αγαπήθηκε όσο λίγα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Θα μπορέσει να κάνει το comeback που του αξίζει;

03 Σεπ 2025

Theater News | Το "Food For Love" του Sam Shepard "ανεβαίνει" στη θεατρική σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Melia Kreiling

Οι "Ερωτευμένοι" αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο BIOS.

03 Σεπ 2025

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Αγαπημένες επιλογές και φρέσκιες πρεμιέρες έρχονται στην πλατφόρμα τις επόμενες ημέρες.

02 Σεπ 2025

Movie Review | Caught Stealing, μία περιπέτεια με στιλ και πρωταγωνιστές τη Zoë Kravitz και τον Austin Butler

Ο George Satsidis γράφει για μία από τις νέες ταινίες που έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

02 Σεπ 2025

Τρεις παραστάσεις της Επιδαύρου κάνουν στάση στο Ηρώδειο

Οι παράστασεις που έκαναν πρεμιέρα και ξεχώρισαν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2025 έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

02 Σεπ 2025