ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτές είναι οι τετράδυμες από την Ηλεία που πέρασαν μαζί στο πανεπιστημίο

Τα κορίτσια που είχαν γίνει πρωτοσέλιδο με την γέννηση τους πριν 18 χρόνια καταφέρνουν και πάλι να συγκεντρώσουν πάνω τους το ενδιαφέρον.

Αυτές είναι οι τετράδυμες από την Ηλεία που πέρασαν μαζί στο πανεπιστημίο

Υπάρχει μία οικογένεια στην Ηλεία ίσως να χάρηκε λίγο περισσότερο από άλλες με την ανακοίνωση των χθεσινών βάσεων. Και αυτό γιατί ο Νίκος και η Μαρία Καρυανού από τον Πύργο είδαν τα τετράδυμα κορίτσια τους να επιτυγχάνουν στις πανελλήνιες.

Τα νεαρά κορίτσια που είχαν γίνει πρωτοσέλιδο με τη γέννησή τους, κατάφεραν να στρέψουν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πρωινή», η Νικολία, η Αιμιλία, η Χριστίνα και η Μαριάννα συνιστούν την μοναδική «τετράδυμη επιτυχία» στη χώρα, αφού κατάφεραν να εισαχθούν αντίστοιχα σε ΑΕΙ στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία μπήκε στην σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα στην Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Παν/μιο Πειραιά.

Οι νεαρές μαθήτριες και προσεχώς φοιτήτριες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι είναι πολύ ευτυχισμένες και θα συνεχίσουν να είναι αχώριστες, αφού και οι τέσσερις έχουν εισαχθεί σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά. Προτίμησαν, μάλιστα, να δώσουν κοινή απάντηση στο ερώτημα για το πώς νιώθουν μετά την τετραπλή επιτυχία τους: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή...»

Πηγή: «Πρωινή»

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

04 Μαϊ 2024

"Την εσπέραν του Μεγάλου Σαββάτου του έτους 1889 περί ώραν ενάτην..."

Πάσχα Ρωμέικο. Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη