ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

4η στις γυναίκες στον Μαραθώνιο της Αθήνας η 13χρονη Γλυκερία Σκάρκου

Η μικρή Γλυκερία τερμάτισε σε 37:41, χρόνος ο οποίος της χάρισε την 4η θέση στις γυναίκες και την 34η συνολικά.

4η στις γυναίκες στον Μαραθώνιο της Αθήνας η 13χρονη Γλυκερία Σκάρκου

Ο 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Μια από αυτούς η 13χρονη Γλυκερία Σκάρκου που έλαμψε και φέτος με την επίδοσή της, αυτή τη φορά στον αγώνα των 10 χλμ. Η παρουσία της ήταν δεδομένη. Φέτος, η μικρή Γλυκερία Σκάρκου έπιασε το όριο ηλικίας και κατάφερε να τρέξει στα 10 χλμ στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Και έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις με την επίδοσή της.

Η μικρή Γλυκερία τερμάτισε σε 37:41, χρόνος ο οποίος της χάρισε την 4η θέση στις γυναίκες και την 34η συνολικά. «Είχα το όριο ηλικίας οπότε το εκμεταλλεύτηκα. Ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος αγώνας και σίγουρα θα ξαναέτρεχα 10 χιλιόμετρα. Ήταν πιο εύκολο από ό,τι περίμενα. Υπήρχε κόσμος στη διαδρομή που μας εμψύχωνε και ήταν ένας ωραίος αγώνας», είπε στην ΕΡΤ η Γλυκερία Σκάρκου μετά τον τερματισμό της. Και δεν απέκλεισε όταν… μεγαλώσει να τρέξει και στην κλασσική διαδρομή στον Μαραθώνιο. «Όταν μεγαλώσω, θα το θέλω πάρα πολύ» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Read Next

22 Δεκ 2025

Διεθνείς σταρ της jazz μουσικής σκηνής κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Half Note Jazz Club

Για δύο συνεχόμενες εβδομάδες, το Half Note Jazz Club γίνεται το κέντρο της γιορτινής μουσικής της Αθήνας παρουσιάζοντας μία festive εναλλακτική πρόταση.

18 Δεκ 2025

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη δεύτερη σύζυγό του, Νανά Ειλικρινή

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε κοινή εμφάνιση με τη δεύτερη σύζυγό του, Νανά Ειλικρινή.

Περισσότερα από

Stories

17 Δεκ 2025

Art News | Ένα ραντεβού τέχνης και γαστρονομίας σε μία από τις πιο γνωστές γκαλερί της Αθήνας

Η γκαλερί Bernier / Eliades διοργανώνει μία ξεχωριστή βραδιά για τη νέα έκθεση του Charles Sandison, The Athens Algorithm.

16 Δεκ 2025

Ζωή Λάσκαρη: Με εντυπωσιακό λευκό πέπλο στα μαλλιά στον γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της 23χρονης Ζωής Λάσκαρη στον πρώτο της γάμο στο Κολωνάκι.

16 Δεκ 2025

Στο πιο "μυστικό" rooftop της Αθήνας το ρεβεγιόν Χριστουγέννων έχει elevé γεύση και απρόσκοπτη θέα στον Ιερό Βράχο

Στα ψηλά του πολυτελούς ξενοδοχείου Divani Palace Acropolis, το βραβευμένο Acropolis Secret προσφέρει μία εμπειρία εξαιρετικής γεύσης, άρτιου design, ζωντανής μουσικής υπό το φως του εμβληματικού Παρθενώνα, ειδικά σχεδιασμένη για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.

15 Δεκ 2025

Τα ελληνικά φιλμ νουάρ που πρέπει να δεις αν θες να λέγεσαι γνώστης του θέματος

Τα φιλμ νουάρ, όρος που καθιερώθηκε από τον Γάλλο κριτικό κινηματογράφου Νίνο Φρανκ το 1946, άνθισαν τις δεκαετίες του ‘40 και ‘50. Υπάρχει και ελληνικό αποτύπωμα.

14 Δεκ 2025

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

14 Δεκ 2025

"Μπαμπά, θέλω τη φωτογραφία ΤΩΡΑ": Πώς από μια 3χρονη εφευρέθηκε η Polaroid

Η ιστορία της ξεκίνησε από έναν πατέρα που δεν ήθελε να χαλάσει χατίρι στην κόρη του.

12 Δεκ 2025

Άντζελα Γκερέκου: Εντυπωσιακή νύφη με λευκή δαντελένια δημιουργία στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, πριν από 29 χρόνια

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου και ο γάμος που άφησε εποχή.

11 Δεκ 2025

Γευστικά (και value for money) Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Divani Collection Hotels

Από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, την καρδιά της πόλης και τη θέα στον Ιερό Βράχο έως και τα Μετέωρα, τα ξενοδοχεία του ομίλου Διβάνη συνθέτουν divine εορταστικές εμπειρίες για κάθε μέλος της οικογένειας.

11 Δεκ 2025

Αλέκος Αλεξανδράκης: Σε ένα σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον μονάκριβο γιο του

Ο ζεν πρεμιέ που σημάδεψε μια εποχή μέσα από τους έρωτες, την τέχνη και την πατρική του τρυφερότητα.

10 Δεκ 2025

Η Τάμτα επιστρέφει στο Smut Athens για την τελευταία της φετινή εμφάνιση στο underground techno club

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.