ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

30 άνθρωποι λένε πως τους φάνηκαν τα καινούργια emoticons του Facebook

Σε άλλους άρεσαν, άλλοι τα σιχάθηκαν, άλλοι πιστεύουν ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Όπως και να 'χει οι φατσούλες του φέισμπουκ είναι εδώ. 

30 άνθρωποι λένε πως τους φάνηκαν τα καινούργια emoticons του Facebook

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση των «συναισθηματικών εικονιδίων» στη ζωή μας κάναμε μία μίνι σφυγμομέτρηση για να δούμε εάν τελικά αρέσουν τα καινούργια καμώματα του Μαρκ ή όχι. Οι απαντήσεις ποικίλουν σε βάθος και πλάτος.

Αλεξάνδρα, 33: «Στην αρχή με ξάφνιασαν και με μπέρδεψαν και γι' αυτό εξακολουθούσα να χρησιμοποιώ το “παραδοσιακό” λάικ. Σιγά σιγά όμως τα συνήθισα και υπέκυψα στον πειρασμό να πατήσω wow ή καρδούλα».

Μαρία, 30: «Αρνούμαι να δεχτώ την ύψιστη σημασία του like που κλωνοποιήθηκε και επαναστατώ υπέρ του ξεπερασμένου μεν ευρηματικού και διασκεδαστικού δε poke! Αναμένω τα νέα σκουντήματα με αγωνία».

Παναγιώτης, 28: «Τα σιχαίνομαι γιατί μου προκαλούν ίλιγγο».

Τζένη, 42: «Περίμενα το κουμπί του dislike πως και πως, οπότε μάλλον απογοητεύτηκα με δαύτα».

Κατερίνα, 40: «Τίποτα, μια βλακεία και μισή»

Γιώργος, 36: «Δεν μου έχουν εμφανιστεί ακόμα, μάλλον επειδή δεν είμαι πολύ ενεργός».

Στέφανος, 34: «Έχω την εντύπωση ότι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση του φέιμπουκ. Θα φανεί πολύ σύντομα»

Άντα, 35: «Τα βαρέθηκα από την πρώτη μέρα. Μόνο λάικ πατάω».

Έφη, 40: « Ενθουσιάστηκα αρχικά, αλλά μέσα στην ίδια κιόλας μέρα ξεφούσκωσε η χαρά μου. Δεν βρίσκω το νόημα εκτός εάν είναι για καθαρά εμπορικούς λόγους. Θα το δούμε άμεσα».

Σπύρος, 20: «Ναι, μου αρέσουν πάρα πολύ. Ανανεώθηκε το newsfeed μας».

Κώστας, 25: «Πλάκα έχουν. Τι άλλο θα σκεφτεί άραγε ο δαιμόνιος Μαρκ».

Σοφία, 39: «Εμένα μου άρεσε η πρώτη εκδοχή του φέισμπουκ, με τη μία φωτογραφία, χωρίς cover photo. Τότε που τα λάικ δεν ήταν ένδειξη κύρους».

Τατιάνα, 31: «Φυσικά και μ' αρέσουν. Όχι πια λάικ, μόνο reactions».

Τάκης, 19: «Όχι, γιατί η κοπέλα μου μού κάνει γκρίνιες ότι έβαλα σε άλλες κοπέλες καρδούλες».

Στέλλα, 45: «Ναι, μου αρέσουν γιατί μπορώ να τρολάρω τους φίλους μου».

Εβίτα, 28: «Μου αρέσουν αλλά δεν τα χρησιμοποιώ. Το ξεχνάω»

Ζωή, 33: «Α, εγώ ξέρεις τι κάνω; Έχω αρχίσει και πατάω το «έλεος» με μανία. Για να μάθουν!»

Θύμιος, 36: «Δεν μπορώ να καταλάβω μετά πόσα λάικ μάζεψα γιατί είναι διασκορπισμένα από 'δω κι από 'κει. Μια οι καρδούλες, μια τα wow. Το έχασα».

Πένη, 35: «Διάβασα κάπου ότι το φέισμπουκ το έκανε αυτό για να σταματήσουν να ανεβάσουν προϊόντα. Να τρώνε ένα «έλεος» από κάτω και να μαζεύονται».

Θεώνη, 50: «Μπέρδεμα, μεγάλο μπέρδεμα».

Χρήστος, 37: «Αν και ανήκω στη γενιά των ψηφιακών αυτοχθόνων, οι αλλαγές δεν μου αρέσουν. Περίεργο».

Αντιγόνη, 30: «Μόνο η καρδιά μου κάνει κάτι. Όλα τα άλλα τα βρίσκω χαζά»

Άρης, 46: «Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με αυτά».

Δημήτρης, 38: «Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά. Δεν με τράβηξαν».

Ευγενία, 16: «Χαίρομαι πολύ για το “sad”. Γιατί σε κάποια ποστ, δεν μπορούσα να κάνω λάικ, ήταν θλιβερό το περιεχόμενο».

Φωτεινή, 41: «Δεν έχω άποψη επί του θέματος. Είμαι σίγουρη ότι το φέισμπουκ θα αλλάξει συνέχεια, είτε μας αρέσει, είτε όχι».

Ελένη, 25: «Αφού, έτσι όπως το πάμε, όλα θα γίνονται μέσω φέισμπουκ πια, να δεις που θα βγουν κι άλλα κουμπιά που θα κρίνουν τον καθένα μας προσωπικά, κι όχι τα ποστ μας. Δεν θα αργήσει αυτή η μέρα».

Στάθης, 35: «Νομίζω ότι ο Ζούκερμπεργκ μαζεύει απλά, μερικές ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον καθένα μας».

Σοφοκλής, 32: «Περιμένω με αγωνία το κουμπί θα μπορεί να σβήνει το ποστ του άλλου εάν δεν μας αρέσει. Αυτό θα ήταν επανάσταση. Τα σβησμένα ποστ».

Γιάννα, 37: «Χαίρομαι πολύ όταν κάποιος

Read Next

19 Ιαν 2026

Ένα νέο θέατρο ανοίγει σε μία από τις πιο γνωστές πλατείες της Αθήνας

Οι πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες από τον καινούριο χώρο πολιτισμού.

17 Ιαν 2026

Η πτήση-φάντασμα που "πάγωσε" την Αθήνα: Το μοιραίο λάθος που σκότωσε 121 ανθρώπους

Ένα λάθος μετέτρεψε μια συνηθισμένη πτήση σε μία από τις πιο φρικτές αεροπορικές τραγωδίες.

Περισσότερα από

Stories

16 Ιαν 2026

#theaftertaste | Ένα θεατρικό "Κρυφτό" κι ένα ταξίδι από τη Νάπολη έως τα νότια προάστια της Αθήνας

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

16 Ιαν 2026

Movie Review | Είδαμε το RIP, τη νέα ταινία του Ben Affleck με τον Matt Damon

Ο George Satsidis γράφει για το crime thriller που φέρνει τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ από το Netflix στο σπίτι μας.

16 Ιαν 2026

Μαίρη Αρώνη: Σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον 22χρονο Τάσο Χαλκιά πριν από 51 χρόνια

Η Μαίρη Αρώνη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον Τάσο Χαλκιά.

16 Ιαν 2026

Athens Photo World | Το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ της Αθήνας επιστρέφει

Για ακόμα μία χρονιά, το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη του σύγχρονου φωτορεπορτάζ και των δημιουργών του, που καταγράφουν την Ιστορία τη στιγμή που αυτή γράφεται.

15 Ιαν 2026

Η Μεγάλη Χίμαιρα | Ένα απαγορευμένο πάθος γεννιέται στο νέο επεισόδιο της σειράς

Τι θα συμβεί στο τέταρτο επεισόδιο της Μεγάλης Χίμαιρας.

15 Ιαν 2026

Eat Chic | 4 ενδιαφέροντα γαστρονομικά ραντεβού αυτόν τον Ιανουάριο στην πόλη

Η εστιατορική σκηνή της πρωτεύουσας υποδέχεται το καινούριο έτος με ραντεβού που συνδυάζουν εκλεκτή γεύση και εξαιρετικό κρασί.

15 Ιαν 2026

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

14 Ιαν 2026

Άμνετ | Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao σκηνοθετεί την Jessie Buckley και τον Paul Mescal στην ιστορία που ενέπνευσε τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

14 Ιαν 2026

Θεατρικά Νέα | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο "1984" του George Orwell

Στην παράσταση, o ηθοποιός-performer υποδύεται όλους τους ρόλους της ιστορίας, έχοντας μαζί του επί σκηνής μόλισ τέσσερις μουσικούς.