Ήταν Πρωτοχρονιά του 1988, όταν η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκη Βουγιουκλάκη συναντά τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο και συμμετέχουν στο εορταστικό show της κρατικής τηλεόρασης για την αλλαγή του χρόνου. Με νάζι και μπρίο η Αλίκη Βουγιουκλάκη "πειράζει” τον "Νιόνιο” και τραγουδούν μαζί on camera μια διασκευή από τα τραγούδια τους.
Το εορταστικό επεισόδιο της μουσικής εκπομπής "Ζήτω το ελληνικό τραγούδι" που παρουσίαζε τότε στην κρατική τηλεόραση, ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε ξεκινήσει λίγο πριν μπει το έτος 1988 και η Αλίκη είχε τραγουδήσει και χορέψει με τον Διονύση Σαββόπουλο που την αποκάλεσε "χαριτωμένο διαβολάκο".
Εκεί είχε ακουστεί κι ένα άγνωστο τραγούδι, ρεμίξ που ο ίδιος είχε κάνει μαζί με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι δυο τους είχαν στήσει μαζί ένα χαριτωμένο, πρωτότυπο μουσικοχορευτικό σκετσάκι όπου συνδύαζαν τη "Συννεφούλα" με το "Νιάου νιάου βρε γατούλα" της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μάνου Χατζιδάκι από το φιλμ "Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο".
Φωτογραφικά καρέ από εκείνη την κοινή εμφάνισή του Διονύση Σαββόπουλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα της ηθοποιού στα social media, που τη χειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ ακολουθούμενα από το εξής μήνυμα: "Καλό παράδεισο στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο έναν απ τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της μητέρας μου. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του”.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 χρόνων, έπειτα από νοσηλεία του στο καρδιολογικό τμήμα γνωστού νοσοκομείου.

