ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

31 χρόνια πριν: Το νυφικό της Ελένης Ράντου που έγραψε ιστορία στον γάμο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ένα νυφικό, ένα χαμόγελο και μια ιστορία αγάπης που άντεξε στον χρόνο.

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη συναυλία στο Θέατρο Βράχων ndp

Ήταν το 1994 όταν η Ελένη Ράντου, στην πιο τρυφερή και αληθινή στιγμή της ζωής της, φόρεσε ένα νυφικό που απέπνεε απλότητα και κομψότητα. Δίπλα της, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, κοιτούσε τη γυναίκα που θα γινόταν η σύντροφός του για μια ζωή. Η φωτογραφία από το μυστήριο είναι από εκείνες που δεν χρειάζονται λόγια, αποτυπώνει τη γλυκιά αμηχανία, την αυθεντική χαρά και τη ζεστασιά δύο ανθρώπων που δεν επιδίωξαν ποτέ τη δημοσιότητα.

Το νυφικό της Ράντου, με τη λεπτή λαιμόκοψη και τις διακριτικές πέρλες, απέπνεε τη ρομαντική αισθητική των ‘90s χωρίς υπερβολές, επιβεβαιώνοντας πως η αληθινή λάμψη κρύβεται στη φυσικότητα. Τριάντα ένα χρόνια μετά, το στιγμιότυπο αυτό παραμένει ένα από τα πιο όμορφα κεφάλαια της ελληνικής showbiz

A post shared by Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Η ηθοποιός έχει μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον γάμο της, αποκαλύπτοντας πως η πρόταση έγινε… "από οίκτο", ύστερα από την πίεση της μητέρας της που δεν άντεχε να τη βλέπει "να μένει χωρίς στεφάνι". Ο Βασίλης, με τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει, σήκωσε το τηλέφωνο και της είπε: "Πώς βασανίζεσαι έτσι; Μήπως θες να σε παντρευτώ;" - κι έτσι, με μια δόση χιούμορ και πολλή αγάπη, ξεκίνησε μια κοινή πορεία που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Read Next

03 Δεκ 2025

Μαρία Κάλλας: Πέντε εμβληματικές εμφανίσεις, που επιβεβαίωσαν το διαχρονικό της στυλ

Η Μαρία Κάλλας κατέφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο με το ταλέντο, όσο και με τις πάντα κομψές εμφανίσεις της.

Περισσότερα από

Stories

03 Δεκ 2025

Eat Chic | Το εστιατόριο της Αίγλης Ζαππείου έχει νέο όνομα και έναν chef που επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 15 χρόνια

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος υπογράφει το μενού του Zappa, της φρέσκιας γαστρονομικής πρότασης της Αίγλης Ζαππείου.

02 Δεκ 2025

Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Με ένα private event, η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα.

02 Δεκ 2025

Τα λαμπερά εγκαίνια του Poliform Space στο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο

Η Poliform και η εταιρεία Δελούδης παρουσίασαν τον νέο αποκλειστικό χώρο του διάσημου ιταλικού οίκου στην Αθήνα με ένα ξεχωριστό private event.

01 Δεκ 2025

Ξεκινούν οι φετινές "Μέρες Ελληνικού Κινηματογράφου", το φεστιβάλ που αναδεικνύει το εγχώριο σινεμά στην Πόλη

Από τις 2 έως και τις 7 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντινούπολη αποκτά ελληνικό άρωμα και σινεφίλ αίσθηση, με την υπογραφή ταινιών από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Φρίντα Λιάππα.

01 Δεκ 2025

Ο Chris Isaak έρχεται στην Αθήνα

Η φωνή πίσω από το Wicked Game και αρκετές αισθαντικές επιτυχίες, ο Chris Isaak φέρνει κάτι από το Blue Hotel του στην Αθήνα.

30 Νοε 2025

#theaftertaste | Μία διαφορετική έκθεση, το νέο hot εστιατόριο του κέντρου και η Monica Bellucci στην Αθήνα

Ο Νίκος Κοντομήτρος ξεχωρίζει, για τρίτη χρονιά, όσα είδε, δοκίμασε, άκουσε και ευχαριστήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

29 Νοε 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της στο "Μπράβο" πριν από 29 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παραδώσει μαθήματα αισιοδοξίας στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

28 Νοε 2025

Ζωή Λάσκαρη: To bombshell hair look που υιοθέτησε πριν από 50 χρόνια, είναι και πάλι στη μόδα

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ.

27 Νοε 2025

Mario Banushi | Ποια παράσταση ανεβάζει μετά το πολυσυζητημένο Mami στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση;

Η απάντηση δίνεται αυτόν τον Δεκέμβριο στον χώρο της Πειραιώς 260.