ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μαρινέλλα σε ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ με την κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη

Την κρατά τρυφερά από το πρόσωπο

Μαρινέλλα ndp

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι καρπός του έρωτα της μεγάλης τραγουδίστριας Μαρινέλλας και του επιχειρηματία και πρωταθλητή της ιππασίας, Φρέντυ Σερπιέρη. Πριν από τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Μαρινέλλα είχε σχέση με τον ιππέα ιταλικής καταγωγής για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρεί τον δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όταν η Μαρινέλλα έφερε στον κόσμο την μοναχοκόρη της, είχαν ήδη ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η καλλιτέχνιδα μεγάλωσε την κόρη της ως ανύπαντρη μητέρα, απολαμβάνοντας μια διαφορετική, αλλά εξίσου γεμάτη ζωή με την αγαπημένη της Τζωρτζίνα.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, μέσω μιας δημοσίευσης στον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε μία ενδιαφέρουσα δήλωση της Μαρινέλλας σχετικά με τη σχέση της με τον Φρέντυ Σερπιέρη, μετά τον χωρισμό τους. Η Μαρινέλλα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως "είχε ερωτευτεί πολύ τον Φρέντυ Σερπιέρη", αλλά παρά τη γέννηση της κόρης τους, Τζωρτίνας, αποφάσισαν να παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι. "Ήμασταν μαζί για τέσσερα χρόνια. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα όμως ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε", ανέφερε. Και συνέχισε λέγοντας: "Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος, κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, καθώς και ο γιος τους, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου".

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την μεγάλη τραγουδίστρια να κρατάει τρυφερά το πρόσωπο της κόρη της, καθώς βρίσκονται σε βραδινή έξοδο, και να κοιτάζονται στα μάτια, χαμογελώντας η μία στην άλλη.

Η Μαρινέλλα επέστρεψε στο σπίτι της - Απαγορεύονται οι επισκέψεις μετά από αυστηρές συστάσεις των γιατρών

Read Next

30 Οκτ 2025

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στο madamefigaro.gr: "Ζούμε μία περίοδο πραγματικής άνθισης για το ελληνικό σινεμά"

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και δεινός θαυμαστής της τέχνης στη μεγάλη οθόνη μιλά στο madamefigaro.gr για όσα έχουν ετοιμάσει φέτος στη συμπρωτεύουσα, το σινεμά και την κινηματογραφική εμπειρία σήμερα, αλλά και τη "δική" του Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από

Stories

30 Οκτ 2025

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι ταξιδεύει σε 21 σημεία του πλανήτη μέσα από μία νέα παγκόσμια περιοδεία

Οι φωνές της Νατάσσας Μποφίλιου και του Γιάννη Χαρούλη μετατρέπονται σε συνοδοιπόρους ενός ταξιδιού με πυξίδα τη μουσική του Θεοδωράκη και του Χατζιδάκι και προορισμό την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική.

29 Οκτ 2025

Η αμερικανική εκδοχή του The Crown; Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τους Kennedy

Η πρώτη σεζόν της φιλόδοξης παραγωγής θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930 και θα καταγράφει "την άνοδο του Joe και της Rose Κennedy και των εννέα παιδιών τους!

29 Οκτ 2025

All's Fair | Η νέα εποχή της Kim Kardashian στη σειρά που ενώνει διαφορετικές γυναίκες, μόδα και γυναικεία δύναμη

Ο George Satsidis γράφει για τη νέα σειρά του Ryan Murphy που φέρνει κοντά τις Kim Kardashian, Sarah Paulson, Naomi Watts, Glenn Close, Niecy Nash-Betts και Teyana Taylor.

28 Οκτ 2025

Οι γυναίκες της Πίνδου - τα ανώνυμα πρόσωπα του "ΟΧΙ"

Στην 28η Οκτωβρίου, θυμόμαστε τις γυναίκες που πολέμησαν χωρίς όπλα και νίκησαν με την ψυχή τους.

28 Οκτ 2025

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη σύνδεση με την Κατοχή και η απίστευτη ιστορία πίσω από την ταινία "Υπολοχαγός Νατάσσα"

Ποιο ήταν το αρχικό όνομα που θα δινόταν στην εμβήματική ταινία του Νίκου Φώσκολου, "Υπολοχαγός Νατάσσα".

26 Οκτ 2025

Τι μπορείς να κάνεις 28η Οκτωβρίου στην Αθήνα;

Νέα γευστικά ραντεβού, σημαντικές εκθέσεις στις τελευταίες τους ημέρες και ξεχωριστά lives συνθέτουν ένα απολαυστικό (σχεδόν) τετραήμερο στην πόλη.

25 Οκτ 2025

"Θα στην προσέχουμε την Άσπα" | Οι συγκινητικοί επικήδειοι στην εξόδιο ακολουθία του Διονύση Σαββόπουλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Σταμάτης Φασουλής εκφώνησαν το δικό τους αντίο στον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη.

25 Οκτ 2025

Το "τελευταίο αντίο" στον Διονύση Σαββόπουλο στην Μητρόπολη Αθηνών

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον "Νιόνιο" της σε κλίμα έντονης συγκίνησης στη Μητρόπολη Αθηνών.

24 Οκτ 2025

Movie Review | Regretting You (Μετανιώνοντας για εσένα): Ένα συγκινητικό ταξίδι ανάμεσα στη μνήμη, την προδοσία και τη γυναικεία αναγέννηση

Ο George Satsidis γράφει για το Regretting You, το οποίο έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου.