ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ο άντρας μου ξέχασε στο αυτοκίνητο τον γιο μας και πέθανε- Τον συγχώρεσα και τον αγαπώ ακόμη!"

Η Λίντσει Ρότζερ Σιτς έζησε πριν 9 χρόνια μία σύγχρονη " αρχαία τραγωδία", όταν ο 15 μηνών γιος της πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του άντρα της.

Στις 7 Ιουλίου το 2014, η οικογένεια Σιλτς έζησε μία από τις πιο τραγικές ιστορίες, όταν ο Κάιλ Σιλντς ξέχασε τον μόλις 15 μηνών γιο του, Μπέντζαμιν, δεμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου για 8 ώρες.

Ο Κάιλι εργαζόταν τότε ως μηχανικός λογισμικών, και είχε αναλάβει να αφήσει τον μικρό Μπέντζαμιν στο βρεφικό σταθμό. Όπως περιγράφουν οι δυο γονείς-που είναι ακόμη ζευγάρι- το πρωί του θανάτου του Μπέντζαμιν ήταν φυσιολογικό.

Ο Κάιλ έδεσε τον Μπέμτζαμιν στην πίσω θέση του Jeep του, ωστόσο αντί να πάει προς τον βρεφικό σταθμό, πήγε στην πόλη, πήρε τον καθημερινό καφέ του και συνέχισε την διαδρομή προς το γραφείο.

Οι ειδικοί έχουν χαρακτηρίσει την συμπεριφορά του Κάιλ, ως στιγμιαία απώλεια μνήμης, και είναι αυτό που οδήγησε τελικά στην τραγική κατάληξη του 15 μηνών παιδιού τους.

Το βιβλίο της Λίντσει Σιλντς είναι αφιερωμένο στον γιο της Μπέντζαμιν

"Πήγαινα τα δύο κορίτσια μας στο σχολείο και παρατήρησα το αυτοκίνητο του Κάιλ στον δρόμο. Μάλλον σκέφτηκα " έφτασε πολύ γρήγορα στο κέντρο. Δεν είπα, όμως, τίποτα - και νομίζω ότι θα ζήσω με αυτή την ενοχή για το υπόλοιπο της ζωής μου", εξηγεί η Λίντσεϊ για την ημέρα του τραγικού πρωινού.

Μέχρι την ώρα του μεσημεριανού, ο Μπέντζαμιν ήταν ήδη δεμένος 4 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Λίντσεϊ και τα δύο κορίτσια της οικογένειας αποφάσισαν να κάνουν έκπληξη στον πατέρα τους και πήγαν μέχρι το γραφείο του για να τον καλέσουν σε μεσημεριανό γεύμα. Ήταν, όμως, πολύ απασχολημένος, και αποφάσισε αργότερα να επιστρέψει στο αυτοκίνητο και να οδηγήσει προς ένα κατάστημα για σάντουιτς. Επέστρεψε στο γραφείο του για να τελειώσει την ημέρα του, αγνοώντας εντελώς το αναίσθητο παιδί του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ήταν μόνο η τηλεφωνική κλήση από τον βρεφικό σταθμό που υπενθύμισε στον Κάιλ ότι δεν έχει πάει τον μικρό Μπέντζαμιν στο σχολείο. Προσπάθησε απεγνωσμένα να τον επαναφέρει, ουρλιάζοντας στο πάρκινκγ του γραφείου, όταν πλέον τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού.

Η τραγική φιγούρα της Λίντσεϊ όταν την ενημέρωσαν για το γεγονός, έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό όσων την είδαν εκείνο το τραγικό απόγευμα στο νοσοκομείο. Η Λίντσεϊ έγραψε το βιβλίο " Το Δώρο του Μπεν" για να διηγηθεί την τραγική αυτή οικογενειακή ιστορία τους.

"Στην αρχή, ναι τον κατηγόρησα, αλλά έχω μάθει πώς να τον αγαπώ μέσα από αυτή την ατέλεια. Όλοι οι αγώνες και οι δυσκολίες που είχαμε μοιραστεί μέχρι τότε μας κρατούν ενωμένους. Ο Κάιλ με είχε στηρίξει παλιότερα, όταν αντιμετώπισα προβλήματα ψυχικής υγείας. Τον αγαπώ ακόμη, ίσως και περισσότερο από πριν..." , γράφει μέσα στο βιβλίο της Λίντσεϊ για την σχέση της με τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Ιουλ 2024

Όταν το περίφημο πάρτι της Βουλιαγμένης του Λουκιανού Κηλαηδόνη έγραψε ιστορία

O Λουκιανός προετοίμαζε το "πάρτι στη Βουλιαγμένη" για τις 25 Ιουλίου 1983, πάνω από ένα χρόνο. Ο τύπος τότε το είχε χαρακτηρίσει με αρκετή δόση υπερβολής "Το Γούντστοκ της Ελλάδας".

25 Ιουλ 2024

Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Κωνσταντίνου: Εκείνος ήταν 35 ετών και εκείνη 22 - Ο άγνωστος έρωτάς τους

51 χρόνια πριν: Ο μεγάλος έρωτας και η κοινή ζωή του ζευγαριού σε ένα διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Περισσότερα από

Stories

24 Ιουλ 2024

Πίτερ Σέλερς: Οι 4 γάμοι, ο έρωτας με την Σοφία Λόρεν και το έμφραγμα κατα την διάρκεια του σεξ

Ο επιθεωρητής Κλουζώ του "Ροζ Πάνθηρα", ο κατά λάθος καλεσμένος που... διέλυσε τα πάντα στο "Πάρτι", υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

24 Ιουλ 2024

Πριν 70 χρόνια, η Ρίκα Διαλυνά μαγεύει τα Μις Υφήλιος φορώντας δώρο της Σοφίας Βέμπο

Η σπάνια φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά από τα Μις Υφήλιος

23 Ιουλ 2024

Η αξέχαστη "Μπιμπί" είναι η Υβόν Σανσόν: Η καλλονή ηθοποιός που αναστάτωσε τη Φίνος Φιλμ

Το ρεπορτάζ της εποχής αναφέρει ότι ακόμα και οι τουαλέτες στα στούντιο γυρισμάτων ανακαινίστηκαν για χάρη της Σανσόν. H όμορφη σταρ απεβίωσε πριν 21 χρόνια 23 Ιουλίου 2003.

23 Ιουλ 2024

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη

"Εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαλότητα", είχε δηλώσει η εθνική μας σταρ που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1996

23 Ιουλ 2024

Δημήτρης Λιαντίνης: H εξαφάνιση του ακαδημαϊκού που συγκλόνισε το Πανελλήνιο 26 χρόνια πριν

Η ζωή του πιο πολυσυζητημένου νεοέλληνα στοχαστή, που η εξαφάνιση του συγκλόνισε το Πανελλήνιο το καλοκαίρι του 1998.

22 Ιουλ 2024

41 χρόνια πριν- Μίνα Αδαμάκη και Γιώργος Κιμούλης: Ο δεσμός των 5 χρόνων και ο γάμος που "ακυρώθηκε"

Μια άγνωστη ιστορία με "πρωταγωνιστές" την αγαπημένη μας Ειρήνη από τις Τρεις Χάριτες και τον Γιώργο Κιμούλη.

22 Ιουλ 2024

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

22 Ιουλ 2024

"Η ψυχή δεν είναι μια παχύσαρκη τραγουδίστρια ναϊτκλάμπ". Ο Τομ Ρόμπινς γράφει για την ψυχή

Απόσπασμα από το βιβλίου του Τομ Ρόμπινς, Villa Incognito. Ο πιο εγκεφαλικός παραμυθάς κλείνει σήμερα τα 92 του χρόνια. Και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

21 Ιουλ 2024
20 Ιουλ 2024

Τα κρυφά μηνύματα του νέου βίντεο-κλιπ της Σάττι : "Αχ Θάλασσα"

Η Μαρίνα Σάττι συνεργάστηκε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το βίντεο-κλιπ του τελευταίου τραγουδιού του άλμπουμ της, ένα κομμάτι που μας έχει συγκινήσει πολύ.