ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον δεύτερο γάμο της με boho κεντημένο νυφικό

Η λιτή γαμήλια τελετή των δέκα ατόμων στον λόφο Φιλοπάππου.

ζωζω σαπουντζάκη NDP

Με το αξεπέραστο ταμπεραμέντο της και το φινετσάτο μπρίο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξακολουθεί να υπερασπίζεται στο έπακρο τον τίτλο της "Βασίλισσας της Νύχτας". Η Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια σημειώνοντας θριαμβευτική πορεία σε γνωστά μαγαζιά της Αμερικής την δεκαετία του 1960, όπου και ταξίδεψε έπειτα από μια ερωτική απογοήτευση που τελικά δεν οδηγήθηκε ποτέ σε γάμο, επιστρέφει στην Ελλάδα με την φήμη της διεθνούς σταρ υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Φίνο για μια σειρά ταινιών και επιτυχημένων μουσικών και θεατρικών εμφανίσεων.

Παρά την επιτυχημένη πορεία της επαγγελματικής της καριέρας, η προσωπική ζωή της ηθοποιού αν και ήταν γεμάτοι θαυμαστές, παρέμενε άδεια από έναν έμπιστο και στοργικό σύντροφο. Αυτά ώσπου να γνωρίσει τυχαία τον δεύτερο σύζυγό της, Ανδρέα Πολίτη, σε μια συνάντηση στο σπίτι της αγαπημένης της αδερφής, Βάσως. Ως δικηγόρος ο Ανδρέας Πολίτης αναλαμβάνει κάποιες φορολογικές υπόθεσης της σταρ, με την απλή συνεργασία για τα νομικά ζητήματα να εξελίσσεται σε φλογερό φλερτ, αλλά και σε γάμο που διήρκησε περισσότερα από 20 χρόνια.

Την ρετρό ιστορία του εμβληματικού ζευγαριού της εγχώριας showbiz έφερε ξανά στην επιφάνεια ο συλλέκτης σπάνιων ντοκουμέντων, Άρης Λουπάσης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο κλικ από την γαμήλια τελετή των δέκα ατόμων στον λόφο Φιλοπάππου. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία εμφανίζεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη ντυμένη νύφη, μέσα σε ένα εκπληκτικό νυφικό σε boho ύφος με μεγάλα κεντημένα λουλούδια, δημιουργία του επί χρόνια συνεργάτη της Φώτη Πετρόπουλου. Το νυφικό look συμπληρώθηκε με λουλούδια στα μαλλιά, τα οποία ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο. Ο μεγάλος σταυρός στον λαιμό και η ιδιαίτερη ανθοδέσμη που κρατούσε στα χέρια ολοκλήρωσαν την κομψή και λιτή της εμφάνιση.

"Επιθυμία της είναι το μυστήριο του γάμου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία λίγων συγγενών και αγαπημένων συναδέλφων που δεν ξεπερνούν σε αριθμό τους δέκα. Όπως δηλώνει την περίοδο αυτή η Ζωζώ, είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς βρήκε τον άνθρωπο που γύρευε σε όλη την ζωή της, κάτι ολοκληρωμένο και ωραίο. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για ένα μήνα στο εξωτερικό για τον μήνα του μέλιτος και επιστρέφοντας να προσκαλέσει σε μια μεγάλη γιορτή στο θρυλικό σπίτι στην Κινέττα, αγαπημένους φίλους και συναδέλφους.

Η αγαπημένη ηθοποιός βιώνει υπέροχες οικογενειακές στιγμές με έναν άνθρωπο που στέκεται σαν βράχος δίπλα της τόσο στις επιτυχίες όσο και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ο χαμός του την καταρρακώνει κυριολεκτικά και το βράδυ της κηδείας αναγκάζεται να εμφανιστεί στην σκηνή του θεάτρου Σούπερ Σταρ όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Ντίνο Ηλιόπουλο και Ανδρέα Ντούζο, προκειμένου να μην ακυρωθεί η παράσταση. Με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμάται πάντα την στιγμή όπου ο Ντίνος Ηλιόπουλος της σφίγγει έντονα το χέρι πάνω στην σκηνή για να της δώσει δύναμη να συνεχίσει μέχρι το τέλος της παράστασης" σημειώνει μεταξύ άλλων στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

Περισσότερα από

Stories

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.