ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε μια καταπράσινη όαση το οικογενειακό σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ εκτός από όλα τα κομφόρ διαθέτει και ιδιωτικό καταρράκτη

Στο εσωτερικό της έπαυλης στο Bel Air της Καλιφόρνιας κυριαρχεί η ομορφιά της άγριας φύσης.

Όταν πρόκειται για το "καταφύγιο" τους οι περισσότεροι celebrities φροντίζουν να αναζητούν ακίνητα σε ήσυχες τοποθεσίες, όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι άλλωστε ένας τρόπος να ξεφεύγουν από την συχνά εξαντλητική συναισθηματικά και σωματικά διασημότητά τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα και την ιδιωτική ζωή τους. Παρόλο που ίσως θα προτιμούσαν να βρίσκονται σε κάποιο εξωτικό νησί ή βουνοπλαγιά στο όρος Άσπεν, το πολυάσχολο πρόγραμμά τους απαιτεί συχνά την παρουσία τους σε πιο κεντρικές τοποθεσίες της Καλιφόρνιας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ για παράδειγμα, ακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια το δικό της american dream, επίλεξε να στεγάσει την οικογενειακή της ευτυχία σε μια υπερπολυτελή έπαυλη, περιτριγυρισμένη από μια καταπράσινη όαση στην καρδιά του Bel Air. Η διάσημη τραγουδίστρια αγόρασε το ακίνητο το 2016 από την ηθοποιό Σίλα Γουόρντ, πραγματοποιώντας μια ολική ανακαίνιση, με συνολικό κόστος 28 εκατομμύριων δολαρίων, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία της. Η iconic βίλα βρίσκεται σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων γης, διαθέτοντας τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό στοιχεία της άγριας φύσης, σε συνδυασμό με ντελικάτες λεπτομέρειες της γαλλικής εξοχής.

Ανθισμένα τροπικά δέντρα και εξωτικά φυτά, πλακόστρωτες βεράντες και πέτρινες γωνιές με λιμνούλες είναι μερικά μόνο βασικά χαρακτηριστικά της εξωτερικής όψης του οικογενειακού σπιτιού, τα οποία συνοδεύουν σαφώς μια μεγάλη κεντρική πισίνα, ένας χώρος barbeque, δύο σαλόνια κήπου με τζάκι, μια "ιδιωτική εσοχή" για διαλογισμό δίπλα σε καταρράκτη και φυσικά μια απέραντη έκταση πράσινου γκαζόν. Το εμβληματικό ακίνητο φιλοξενεί επίσης υπαίθριο αμφιθέατρο χωρητικότητας 100 ατόμων και πολλά μικρά καταπράσινα μονοπάτια για πεζοπορία.

Από την άλλη, το εσωτερικό του διαθέτει όλα τα κομφόρ και με το παραπάνω. Ψηλά ξύλινα ταβάνια, πέτρινες επιφάνειας και τεράστια παράθυρα βρίσκονται στο κεντρικό επίπεδο της κατασκευής. Συνολικά το σπίτι διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, με την master κρεβατοκάμαρα να περιλαμβάνει σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι, μπάνιο, dressing room και δωμάτιο – βιβλιοθήκη. Υπάρχουν επίσης τρία σαλόνια, μια κεντρική τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπαρ, δωμάτιο ψυχαγωγίας, γραφείο και μια αίθουσα προβολής ταινιών 30 θέσεων. Όλοι σχεδόν οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και οδηγούν σε βεράντες και μικρές αυλές, όπου διατίθεται αντίστοιχος εξοπλισμός για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το εντυπωσιακό οίκημα της 54χρονης super star, σύμφωνα με ανακοίνωση αμερικανικού real estate, αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αφού η Λόπεζ αποφάσισε να το πουλήσει λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ. Η τιμή της έπαυλης ανέρχεται στα 42.5 εκατομμύρια δολάρια και ώσπου να βρεθεί αγοραστής, οι εκπληκτικές εικόνες του κόβουν την ανάσα:

Read Next

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.