ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες προσωπικότητες που αναζητούν στο πέρασμα του χρόνου το μυστικό για να διατηρήσουν αναλλοίωτη και αιώνια την νεανική όψη, που τους χάρισε αναγνωσιμότητα και λατρεύτηκαν από το κοινό. Εκατοντάδες εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου και σώματος, πανάκριβα και περιττά πολλές φορές προϊόντα καλλωπισμού, ατέλειωτες ώρες σε αίθουσες γυμναστηρίων και στερητικές δίαιτες είναι μερικές μόνο τακτικές που ακολουθούν για να παραμείνουν "όμορφες" καθώς μεγαλώνουν ηλικιακά.

Στους παραπάνω τρόπους έχουν εντάξει σαφώς και τα "θαυματουργά τσιμπηματάκια" των πλαστικών χειρουργών, για τα οποία ωστόσο όπως φαίνεται – και υποστηρίζουν ανοιχτά – έχουν μετάνιωσαν, υιοθετώντας πια απελευθερωμένες αντιλήψεις γύρω από την φιλοσοφία της ομορφιάς.

Τζέιν Φόντα

Η πρόσφατη αποκάλυψη σε συνέντευξή της ότι έχει πραγματοποιήσει σε μικρότερη ηλικία lifting προσώπου και μετανιώνει για αυτό, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους θαυμαστές της. Η 85χρονη σταρ δήλωσε ακομπλεξάριστη πως "δεν αισθάνεται περήφανη με την πράξη της αυτή, αλλά και ούτε μάλλον θα την επαναλάμβανε ξανά, καθώς δεν επιθυμεί να μοιάζει παραμορφωμένη".

Κόρτνεϊ Κοξ

Η τηλεοπτική Μόνικα Γκέλερ κυνήγησε κάποτε παθιασμένα την νεανική φρεσκάδα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί από νωρίς στα fillers και σε άλλες διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις που απλώς "γέμιζαν" ή "εξαφάνιζαν" με ένα μικρό τσίμπημα γραμμές και ρυτίδες. "Αρχικά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι φαίνομαι κάπως περίεργη με όλες αυτές τις ενέσεις στο πρόσωπο μου. Ένα τσίμπημα εδώ, μια ένεση εκεί θεωρούσα ότι δεν θα έβλαπταν, παρά μόνο θα με κρατούσαν όμορφη. Αργότερα κατάλαβα πως το άτομο που αντίκριζα στον καθρέφτη δεν ήταν ίδιο με αυτό που ήμουν εγώ κάποτε. Πια έμαθα ότι τα fillers δεν είναι φίλοι μου και οι ρυτίδες στο πρόσωπο είναι γραμμές ευτυχισμένων στιγμών" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάμερον Ντίαζ

Η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, χωρίς αμφιβολία, υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο ντεμπούτο της καριέρας της. Σε ηλικία 49 ετών παραμένει το ίδιο όμορφη και γοητευτική, απλοποιώντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, την beauty ρουτίνα της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε πως δεν χρησιμοποιεί πια προϊόντα καλλωπισμού όπως στο παρελθόν, ενώ έχει σταματήσει να είναι εμμονική με την εικόνα της. "Έχω δοκιμάσει botox στο παρελθόν και αυτό το μικρό και ανεπαίσθητο άγγιγμα άλλαξε με έναν πολύ περίεργο τρόπο το πως φαίνομαι. Σίγουρα δεν μοιάζω έτσι και προτιμώ πλέον να βλέπω το πρόσωπο μου να γερνάει φυσικά, δεν με ενοχλεί καθόλου" είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

Λίντα Εβαντζελίστα

Στα ΄90s υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο supermodel του κόσμου, κατακτώντας τα catwalks με την εκθαμβωτική ομορφιά της. Η Λίντα Εβαντζελίστα, ωστόσο, χάθηκε από προσώπου γης, μένοντας απομονωμένη για έξι ολόκληρα χρόνια, έπειτα από μια αποτυχημένη διαδικασία μείωσης λίπους, η οποία την άφησε "μόνιμα παραμορφωμένη". Η 57χρονη Καναδή σταρ αποφάσισε να μιλήσει για την αλλαγή στην εμφάνιση της καθώς δεν άντεχε το βάρος των καταθλιπτικών συμπτωμάτων που την συνόδευσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τζένιφερ Γκρέι

Το αστέρι του "Dirty Dancing" με την καλλίγραμμη σιλουέτα, την αλαβάστρινη ομορφιά και τις εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες παρασύρθηκε στην παγίδα των αισθητικών επεμβάσεων και μετάνιωσε οικτρά για αυτό καθώς όπως εξηγεί της αφαίρεσε μέρος της δόξας της. "Η πλαστική επέμβαση στην μύτη μου έγινε μια κόλαση. Στην αρχή ήταν λες και βρίσκομαι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων καθώς δεν έπρεπε κανένας να με δει μετά από αυτή, ενώ μετά έμοιαζα αόρατη. Θα είμαι η μοναδική που κάποτε ήμουν διάσημη ηθοποιός και τώρα δεν με αναγνωρίζει κανείς λόγω της επέμβασης στη μύτη" σημειώνει στα απομνημονεύματα της "Out Of The Corner".

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

Read Next

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.