Τα νούμερα μίλησαν: 94 στις 100 γυναίκες πιστεύουν στην πραγματική αγάπη. Μέχρι όμως να βρεις το άλλο σου μισό, με τον οποίο θα πορευτείς το υπόλοιπο της ζωής σου, σίγουρα θα βγεις με αρκετούς άντρες. Και κάποιοι από αυτούς θα αποδειχτούν λάθος επιλογή. Άραγε πόσα ραντεβού θα πραγματοποιήσεις πριν φτάσεις στον ένα και μοναδικό;

Και να που μία έρευνα έρχεται να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Πρόκειται για μία μελέτη που παρουσιάστηκε στο βιβλίο «The Rosie Project» του συγγραφέα Graeme Simsion, στην οποία συμμετείχαν 2.000 εθελοντές και αφορά στο dating life των γυναικών, πριν καταλήξουν στο μεγάλο έρωτα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, κάθε γυναίκα θα πάει σε 11 ραντεβού, πριν γνωρίσει τον ιδανικό. Τέσσερα από αυτά θα αποδειχτούν καταστροφικά, τα δύο θα είναι ραντεβού στα τυφλά και άλλα δύο θα είναι διαδικτυακές γνωριμίες. Συνολικά θα φιλήσει 15 άντρες, θα πληγωθεί τουλάχιστον δύο φορές και μόνο δύο άντρες θα καταφέρει να ερωτευτεί πραγματικά.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αποκαλύπτει ότι μια μέση γυναίκα θα συνευρεθεί ερωτικά με 7 συντρόφους και θα συνάψει μακροχρόνιες σχέσεις με 5 άτομα. Τέλος, θα απατηθεί τουλάχιστον μία φορά, ενώ μία φορά θα απιστήσει εκείνη.

Δείτε ένα βίντεο με τα 10 σημάδια ότι βρήκες τον ιδανικό:

Photo: Clem Onojeghuo

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS