ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά Πέντε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήτησε συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα «τρανσφοβικά αστεία» της σειράς, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα προς τους ομοφυλόφιλους εφήβους.

«Ζητώ συγγνώμη από τους διεμφυλικούς για τα τρανσφοβικά αστεία του Παρά Πέντε»

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος θέλησε να απολογηθεί για κάποια αστεία της δημοφιλούς σειράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης.

Στις δηλώσεις του, παραδέχθηκε ότι χαιρόταν βλέποντας το «Παρά Πέντε» που προβαλλόταν σε επανάληψη το προηγούμενο διάστημα «γιατί είχα αφήσει κάτι που έβλεπε ο κόσμος και περνούσε καλά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας».

«Είδα ωστόσο ότι είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία μέσα, που εγώ δεν καταλάβαινα τότε ότι γράφω ένα τρανσφοβικό αστείο και δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρεί έναν άνθρωπο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδας γιατί τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι, εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια και χιουμοριστικά και το "αν έκοψες το όργανό σου". Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου και με το τι θέλει να είναι», τόνισε και απευθυνόμενος στους διεμφυλικούς υπογράμμισε ότι «θέλω να ξέρουν ότι εκτιμώ αφάνταστα και στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους».

«Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να ονειρεύομαι»

Με αυτή τη αφορμή, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα ομοφυλόφιλα παιδιά και εφήβους, επειδή «ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο αυτή τη στιγμή».

«Επειδή θα ακούσουν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά για το αν είναι αφύσικα, να μην ακούτε τίποτα παιδιά. Θέλω να ξέρετε ότι η δικιά μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε να είμαι λίγο πιο κλειστός, πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα τα καταφέρω αν το ήθελα», τόνισε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Παράλληλα έκανε αναφορά στους γονείς του, λέγοντας ότι ήταν «δύο υπέροχοι άνθρωποι, που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο», αλλά η αγάπη τους για το παιδί τους ήταν πολύ ψηλά και το τι θα πει ο κόσμος πολύ χαμηλά.

«Μην ακούτε κανέναν, όλα θα πάνε ωραία. Μπορεί να ζοριστείτε. Αν βλέπετε ανθρώπους που σας την λένε, δεν χρειάζεται να κάνουμε παρέα με όλους, θα βρείτε ανθρώπους αργότερα με τους οποίους θα περάσετε πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε. Εγώ έτσι το αντιμετώπισα», συμπλήρωσε απευθυνόμενους στους ομοφυλόφιλους έφηβους.

Δείτε τι είπε για το Παρά 5:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το outfit που είδαμε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

30 Απρ 2024

Φίλιππος Μιχόπουλος: Γελαστός στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Το ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση του χωρισμού του, την περασμένη Παρασκευή, αμέσως αφού έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

30 Απρ 2024

13 νέα βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα αμέσως μετά το Πάσχα

13 νέες προτάσεις μας περιμένουν, μεταξύ των οποίων δύο εκδόσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη.

30 Απρ 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων για τις ποινές- χάδι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Εκτιτέα τα πέντε έτη, δυνατότητα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.