ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υρώ Μανέ: «Είναι μιζέρια να θυμάσαι το κακό κλίμα στα Εγκλήματα, ο καιρός τα αμβλύνει όλα»

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της άτακτης Φλώρας στη δημοφιλή σειρά των 90`s Εγκλήματα έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς και μίλησε για όλα.

Υρώ Μανέ: «Είναι μιζέρια να θυμάσαι το κακό κλίμα στα Εγκλήματα, ο καιρός τα αμβλύνει όλα»

Για το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Εγκλήματα, την καριέρα της εντός και εκτός τηλεόρασης, αλλά και για τους λόγους που δεν επενδύει σε σχέσεις από το επαγγελματικό της περιβάλλον μίλησε στην εκπομπή DoT η Υρώ Μανέ.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της άτακτης Φλώρας στη δημοφιλή σειρά των 90`s Εγκλήματα έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς και μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας για την θρυλική σειρά και τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, είπε: «Τώρα που το βλέπω, μ’ αρέσει πολύ γιατί σαν να μην είμαι εγώ αυτή που βλέπω. Βλέπεις ένα σίριαλ, δεν ταυτίζεσαι πια. Έχουν περάσει πια πάρα πολλά χρόνια για να ταυτιστείς πια. Και γελάς πολύ πιο χαλαρά. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν κάθεσαι τώρα να πεις ‘δεν την είπα καλά αυτή την ατάκα, ρε παιδί μου!’ Ή ΄δεν το ‘κανα καλά αυτό’. Τότε υπήρχε η αγωνία γιατί χτίζαμε πράγματα για το μέλλον μας όλοι. Φτιάχναμε -να το πω- την καριέρα μας».

Η αγαπητή ηθοποιός αναπολεί την εποχή που προβάλλονταν τα Εγκλήματα «Τώρα καταλαβαίνω γιατί μας είχαν έτοιμους για “κόψιμο”. Η σειρά ήταν μπροστά από την εποχή της. Δεν μπορούσε να το αντιληφθεί εύκολα ο κόσμος. Ακόμη κι αυτοί που έκαναν πρόγραμμα στα κανάλια, το έβλεπαν σαν κάτι περίεργο. Κι από εκεί που ήμασταν 38οι στη σειρά, εντελώς του πεταμάτου, κάποια στιγμή άρχισαν να μιλάνε όλοι για τα Εγκλήματα. Άρχισε να ζωντανεύει όλο αυτό. Τότε δούλευα και πολύ και άργησα να το καταλάβω. Μέχρι που ανέβηκα στο καράβι για τη Χίο και άρχισα να ακούω “Φλώρα, Φλώρα, που άφησες τον χασάπη;”. Και λέω, τι έχει συμβεί;”.»

Τι είπε, όμως, η δημοφιλής ηθοποιός για τον αστικό μύθο που ήθελε τους συντελεστές του σούπερ επιτυχημένου σίριαλ να μη μιλιούνται στη δεύτερη σεζόν του; «Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Όταν η πορεία σου σού έχει χαρίσει μία τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια. Δεν μ’ αφορά πια. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω.»

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραπάνω:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!