ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένη Μπαλατσινού: «Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση»

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αμέσως μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της.

Τζένη Μπαλατσινού: «Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση»

Μια σπάνια συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπισε στη γέννα αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Με νέο λουκ στα μαλλιά της, ανανεωμένη και ευδιάθετη, η 50χρονη δεν έκρυψε το πόσο ευγνώμων είναι που κατάφερε να γίνει μητέρα για τέταρτη φορά, ενώ αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Κικίλιας είναι μπαμπάς που ασχολείται με τις καθημερινές ανάγκες του γιου του, όπως η αλλαγή πάνας.

"Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια", είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια", είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού πρόσθεσε επίσης:

"Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά".

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

31 Ιαν 2026

Χρήστος Μάστορας | Η μεγάλη έκπληξη στον Εθνικό Τελικό της Eurovision 2026

Ο Χρήστος Μάστορας εισβάλλει στον Εθνικό Τελικό της Eurovision 2026 στις 15 Φεβρουαρίου, με μια guest εμφάνιση-φωτιά. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα 15λεπτο πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες, λίγο πριν η Ελλάδα επιλέξει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Βιέννη.

31 Ιαν 2026

Κατερίνα Καραβάτου | Η συγκινητική εξομολόγηση στην πρεμιέρα για τα παιδιά της και ο μεγάλος απολογισμός

Με έναν βαθιά προσωπικό απολογισμό και φανερή συγκίνηση, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 με τη νέα εκπομπή "Σαββατοκύριακο Παρέα".

Περισσότερα από

News

31 Ιαν 2026

Βαρύ πένθος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη | Πέθανε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί 27 χρόνια σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος. Την απώλεια του ανθρώπου που υπήρξε το στήριγμά της για σχεδόν τρεις δεκαετίες έκανε γνωστή ο ανιψιός του με μια συγκινητική ανάρτηση.

31 Ιαν 2026

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση Λιάγκα - Αντωνά

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, εστιάζοντας στον τρόπο που ο παρουσιαστής επέλεξε να διαχειριστεί την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του.

31 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα για τις αξίες της ζωής

Σε μια σπάνια εξομολόγηση ευγνωμοσύνης, η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα που αποδεικνύουν ότι η πραγματική πληρότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής και στην ηρεμία του προσωπικού της χώρου.

31 Ιαν 2026
31 Ιαν 2026

Σία Κοσιώνη | Τα τελευταία νέα για την υγεία της και το εξιτήριο

Ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

31 Ιαν 2026

Άριελ Κωνσταντινίδη | Μάς δείχνει πόσο μεγάλωσε η πριγκίπισσά της

Η Άριελ Κωνσταντινίδη στην πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

30 Ιαν 2026

Σμαράγδα Καρύδη | Έτσι περνά πια τα πρωινά μετά τον χωρισμό της

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει τα πρωινά της με την καλύτερη παρέα.

30 Ιαν 2026

Dua Lipa | Σπάνια εμφάνιση με τον αδελφό της στο Παρίσι

H διάσημη τραγουδίστρια με τον σύντροφό της Callum Turner και τον αδελφό της, Gjin Lipa στο Παρίσι.

30 Ιαν 2026

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Αυτό το χαρακτηριστικό έχει κληρονομήσει από τον διάσημο μπαμπά της

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έχει κοινά ενδιαφέροντα με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

30 Ιαν 2026

Βασίλισσα Ράνια | Ο μικρός γιος της, πρίγκιπας Hashem έγινε 21 χρόνων

Στις 30 Ιανουαρίου 2026, ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah ΙΙ και ο πρίγκιπας Hashem γιορτάζoυν μαζί τα γενέθλιά τους.