ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το παιδί μου θα ήταν τώρα 46 ετών, αλλά η τότε σύντροφός μου αναγκάστηκε να το ρίξει 5,5 μηνών»

«Πολύ θα ήθελα να είχα ένα παιδί» λέει ο Λάκης Γαβαλάς ενώ θυμάται μια μακροχρόνια ετεροφυλοφιλική σχέση του που κράτησε εννέα χρόνια.

«Το παιδί μου θα ήταν τώρα 46 ετών, αλλά η τότε σύντροφός μου αναγκάστηκε να το ρίξει 5,5 μηνών»

Μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο Dot, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις καλοκαιρινές διακοπές «σικ συνταξιούχου» που έκανε φέτος στην Πάρο, αλλά και για τη νέα τάση, «να ανακυκλώνουμε τα παλιά μας ρούχα», προσθέτοντας πως υπάρχουν άνθρωποι με οικονομική ανάγκη και ότι «αυτός ο κορονοϊός, κατά μία έννοια, είναι ξάδερφος της ανθρωπιάς».

Συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος επιζητά την ανθρώπινη επαφή με δύο τρόπους: από τη μία, τη λάμψη και το χειροκρότημα και από την άλλη, «πιτζαμούλα, παντοφλίτσα και γούτσου γούτσου».

Πώς έχει αντιμετωπίσει ωστόσο ο κόσμος τη σεξουαλική του ταυτότητα; Έχει νιώσει αδικημένος; «Ο κόσμος μαζί μου μπορεί να παθαίνει βραχυκύκλωμα, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει. Είμαι πολύ στάνταρ άνθρωπος. Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό, αγαπώ τις γυναίκες, και μπαίνει η θηλυκότητα μέσα μου στη διάρκεια της μέρας. Είναι φορές που πάω σε ένα εστιατόριο με φίλους ή και γκομενικά ακόμα, κοιτάζω μια υπέροχη γυναίκα και λέω, γαμώτο. Είχαμε μια παίκτρια, του έλεγα του Κουδουνάρη: Αυτή τη θέλεις; Γιατί θέλω εγώ να τη φλερτάρω. Και το εννοούσα με μία έννοια».

«Ξυπνάω το πρωί ως ατόφιο αρσενικό, αγαπώ τις γυναίκες, και μπαίνει η θηλυκότητα μέσα μου στη διάρκεια της μέρας»

Ο Γαβαλάς πρόσθεσε, ωστόσο: «Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν για τη σεξουαλικότητά μου. Δεν μοιράζομαι όμως ποτέ τη σεξουαλική μου επιθυμία με τρίτο άτομο. Σε αυτό είμαι απόλυτος. Έχω περιεχόμενο και το εκπαιδεύω καθημερινά. Γι’ αυτό απολαμβάνω ένα σεβασμό».

Όταν ρωτήθηκε αν του λείπει το γεγονός ότι δεν έκανε οικογένεια, η απάντησή του ήταν αποκαλυπτική: «Μου λείπει και δεν μου λείπει. Γιατί πάντα είμαι με νέους ανθρώπους, πολύ νέους. Θα ήθελα βέβαια να είχα. Το παιδί μου θα ήταν τώρα 46 ετών, γιατί έχει συμβεί. Όταν συζούσα με αυτή τη σύντροφο για εννέα χρόνια, είχε πάρει διάφορα φάρμακα και το παιδί θα ήταν… και έπρεπε να το ρίξει. Το έριξε 5,5 μηνών. Πολύ θα ήθελα να είχα ένα παιδί». Σε ερώτηση αν έχει επαφή με την πρώην σύντροφό του, είπε πως «κάτι κάνει με beauty salon στη Ζυρίχη» και ότι δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. «Μάλιστα μου είπε ότι την είχα “καταστρέψει” γιατί δεν μπορούσε να βρεθεί άνθρωπος σαν κι εμένα».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.