ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας. Από μόνοι τους. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Ρέππα για τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και για τη σημερινή οικονομική του κατάσταση.

Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας. Από μόνοι τους. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα

Ένας από τους πιο πετυχημένους σεναριογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, ο άνθρωπος πίσω από τις Τρείς Χάριτες, το Δις εξαμαρτείν, αλλά και το Safe Sex, την μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία στην Ελλάδα η οποία κατάφερε να ρίξει από την κορυφή ακόμα και την Υπολοχαγό Νατάσσα, ο Μιχάλης Ρέππας, μίλησε πρόσφατα για τις πιο «χρυσές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Έχω 25 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Συζητάμε να επιστρέψουμε τηλεοπτικά με τους "Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Το Mega, σε σχέση με εμάς, έχει ένα προβάδισμα γιατί μας έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας. Από μόνοι τους. Εμείς δεν κάναμε κανένα αίτημα. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα».

«Τηλεόραση δεν κάναμε πολύ λόγω κούρασης. Η τηλεόραση είναι το πιο υπεύθυνο, αλλά και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν αντέχεται. Είσαι εκτεθειμένος στους πάντες. Έχεις να ικανοποιήσεις ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Πατάει το κουμπί όποιος να 'ναι. Και δεν ξέρεις σε τι κατάσταση, σε τι ψυχολογική στιγμή θα τον βρεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Και πρόσθεσε:

«Δεν είδαμε σε επανάληψη τις ''Τρεις Χάριτες'' και το ''Δις εξαμαρτείν'' γιατί δεν θέλαμε, αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Κάποια στιγμή θα προβληθούν και αυτά, αρκεί να τα έχει το Mega στο αρχείο του, να μην τα έχει σβήσει. Το μόνο ριάλιτι που έχω δει είναι το ''Bachelor'', κανένα άλλο. Είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Παρά τα μεγάλα κασέ τους στις χρυσές εποχές του Mega και γενικότερα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ρέππας εξομολογήθηκε πριν από λίγους μήνες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αποκαλύπτοντας πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, αφού ζει από την ελεημοσύνη τους.

«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Ότι θα έφτανα σε σημείο να μην καλύπτομαι για την ιατροφαρμακευτική, γιατί 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν έχω λεφτά να τα πληρώσω.Δεν το είχα φανταστεί αυτό.

Χρωστάω αυτή τη στιγμή 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Αρα ζω από την ελεημοσύνη τους».

Ένα από τα πιο αστεία επεισόδια της θρυλικής σειράς «Τρεις Χάριτες»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!