ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι συνέβη με τη Νατάσα Ρίτσαρντσον; Το ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή και τα μοιραία λάθη

Έκανε σκι χωρίς κράνος και αρνήθηκε να δει γιατρό γιατί αισθανόταν καλά.

Τι συνέβη με τη Νατάσα Ρίτσαρντσον; Το ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή και τα μοιραία λάθη

Το απόγευμα της 19ης Ιανουαρίου μία πολύ δυσάρεστη είδηση άρχισε να κυκλοφορεί και να διαδίδεται μέσω διαδικτύου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν νεκρός έπειτα από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Λάτρης του σκι, δυστυχώς συγκρούστηκε με άλλον σκιέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ουλιέλ ήταν ακόμα ζωντανός όταν διεκομίστη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, για να εκπνεύσει λίγο αργότερα.

Το φρικτό αυτό γεγονός μας έφερε στο νου ένα εξίσου τρομερό ατύχημα με σκι, που μετατράπηκε στην προσωπική τραγωδία του διάσημου ηθοποιού Λίαμ Νίσον. Τον Μάρτιο του 2009, η αγαπημένη του σύζυγος και επίσης διάσημη ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρντσον βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο Mont Tremblant στο Κεμπέκ του Καναδά, προκειμένου να ξεκουραστεί και να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα. Ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του εκπαιδευτή της, χωρίς ωστόσο να φοράει κράνος, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

Τον Μάρτιο του 2009, η αγαπημένη του σύζυγος και επίσης διάσημη ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρντσον βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο Mont Tremblant στο Κεμπέκ του Καναδά, προκειμένου να ξεκουραστεί και να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα. Ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του εκπαιδευτή της, χωρίς ωστόσο να φοράει κράνος, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

Μία από τις καταβάσεις της, εξελίχθηκε σε μικρό - όπως έδειχνε εκείνη την ώρα - ατύχημα, με την ηθοποιό να χτυπάει μεν, αλλά να διαβεβαιώνει τους πάντες ότι ήταν καλά, δε. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αμέσως μετά μίλησε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της Λίαμ Νίσον ο οποιός βρισκόταν για γυρίσματα στο Τορόντο, και στη συνέχεια αποσύρθηκε στο δωμάτιό της για να ξεκουραστεί. Στο μεταξύ αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, με το ασθενοφόρο τελικά να καταφθάνει και να φεύγει άδειο λίγα λεπτά μετά, αφού φαινομενικά δεν υπήρχε λόγος να περιμένει. Ο εκπαιδευτής της ωστόσο αρνήθηκε να την αφήσει μόνη.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι ωστόσο, τα πρώτα σημάδια έκαναν την εμφάνισή τους. Η Ρίτσαρντσον παραπονέθηκε για πονοκέφαλο ενώ έδειχνε και σημάδια σύγχισης και αποπροσανατολισμού. Κλήθηκε ασθενοφόρο εκ νέου, το οποίο την μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι ζωτικές της ενδείξεις ήταν καλές ενώ ανέπνευε με μία μόνο μικρή βοήθεια. Ωστόσο η κατάστασή της άρχισε να επιδεινώνεται. Το προσωπικό δεν είχε τα κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματά της και ζητήθηκε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο. Λίγο πριν τις 6, επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο το οποίο θα την μετέφερε στο Μόντρεαλ, 88 περίπου χιλιόμετρα από εκεί που βρισκόταν.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Λίαμ Νίσον το 2011, εκείνος έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά, αλλά δυστυχώς κανείς δεν του επέτρεπε να μπει. Τον λυπήθηκε μία νοσοκόμα η οποία τον άφησε να περάσει από την πίσω πόρτα. Βρήκε τη σύζυγό του σε μηχανική υποστήριξη με τους γιατρούς να του λένε ότι είναι "κλινικά νεκρή". Όπως παραδέχτηκε, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, θυμήθηκε την υπόσχεση που είχαν δώσει κάποτε ο ένας στον άλλο. Αν βρεθούν ποτέ σε μηχανική υποστήριξη, απλά να δώσουν το ok για την αποσύνδεση.

Όπως παραδέχτηκε, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, θυμήθηκε την υπόσχεση που είχαν δώσει κάποτε ο ένας στον άλλο. Αν βρεθούν ποτέ σε μηχανική υποστήριξη, απλά να δώσουν το ok για την αποσύνδεση.

Τι συνέβη με τη Νατάσα Ρίτσαρντσον; Το ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή και τα μοιραία λάθη

"Πήγα μέσα στο δωμάτιο και της είπα ότι την αγαπάω. Αγάπη μου δεν θα επιστρέψεις από αυτό. Ο εγκέφαλός σου έχει υποστεί πολύ σοβαρό τραύμα. Δεν ξέρω αν μπορείς να με ακούσεις, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα σε φέρω πίσω στη Νέα Υόρκη, για να έρθουν οι αγαπημένοι σου να σε δουν", είπε ο Νίσον, ο οποίος στις 18 Μαρτίου, δύο μέρες μετά το ατύχημα, έδωσε εντολή να αποσυνδέσουν τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την αυτοψία, η Ρίτσαρντσον έπαθε συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα ανάμεσα στον εγκέφαλο και το κρανίο. Αρκετοί θεώρησαν ότι αν είχε μεταφερθεί εξ' αρχής στο νοσοκομείο πιθανόν να επιβίωνε. Όπως επίσης και αν φορούσε κράνος...

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.