ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Θυμάμαι την αίσθηση ότι μπορεί να πεθαίναμε εκεί»: Η Ζέτα Δούκα για μια επικίνδυνη περιπέτειά της

Ένα άγνωστο περιστατικό αφηγήθηκε σε νέα συνέντευξή της.

«Θυμάμαι την αίσθηση ότι μπορεί να πεθαίναμε εκεί»: Η Ζέτα Δούκα για μια επικίνδυνη περιπέτειά της

Πρόσφατα η Ζέτα Δούκα μίλησε στο περιοδικό People για ένα άγνωστο περιστατικό, από κάποια παλιά Χριστούγεννα, που παραλίγο να αποβεί μοιραίο για την ίδια.

«Τα Χριστούγεννα τα οποία θυμάμαι γιατί ήταν λίγο πιο ξεχωριστά έχουν να κάνουν με μια ιστορία που δεν ήταν και τόσο ευχάριστη. Ήμουν 14 χρόνων και είχα πάει με τους γονείς μου στους Δελφούς», θυμάται και συνεχίζει:

»Εκείνες τις εορταστικές ημέρες πηγαίναμε συνέχεια στον Παρνασσό για σκι. Μια μέρα λοιπόν είχε έντονη κακοκαιρία κι εγώ και μια συνομήλική μου με την οποία κάναμε πολύ καλό σκι είχαμε πει ότι θέλουμε να πάμε. Και, παρόλο που οι περισσότερες πίστες ήταν κλειστές, καταφέραμε να πείσουμε τον πατέρα της. Όταν όμως βγήκαμε από το αυτοκίνητο και προχωρήσαμε πενήντα βήματα, έπιασε ξαφνικά χιονοθύελλα κι εμείς δεν βλέπαμε τίποτα. Μας παρέσυρε, δεν μπορούσαμε να δούμε ούτε η μια την άλλη. Είχαμε τρία μέτρα απόσταση μεταξύ μας, αλλά δεν το καταλαβαίναμε γιατί δεν βλέπαμε τίποτα.

»Εγώ ήμουν καθισμένη σε ένα σημείο όπου ακουμπούσε η πλάτη μου και, όπως ήμουν παγωμένη, ένιωσα κάποια χέρια να με τραβούν και να με βάζουν κάπου ζεστά. Στη συνέχεια μάθαμε ότι ήταν άγνωστοι άνθρωποι που μας εντόπισαν τυχαία τη στιγμή που όλοι προσπαθούσαν να σωθούν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει από το κρύο. Και μόνο στην ανάμνηση του περιστατικού, νιώθω το κρύο εκείνης της μέρας, την αίσθηση ότι μπορεί να πεθαίναμε εκεί. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε και να παρακολουθούμε τα δελτία των χιονοδρομικών κέντρων, που είναι πάντα πολύ καλά ενημερωμένα», κατέληξε.

Δες τη Ζέτα Δούκα ανάμεσα στους καλεσμένους παλαιότερης, χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Στην υγειά μας».

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.