ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

The Perfect Match: Η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον και η Λετίθια ταίριαξαν απόλυτα τα ρούχα τους

Στην επίσημη, ετήσια εκδήλωση για τη Garter Day οι δύο ευρωπαίες γαλαζοαίματες έμοιαζαν λες και κάποιος είχε συντονίσει επίτηδες το λουκ τους.

The Perfect Match: Η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον και η Λετίθια ταίριαξαν απόλυτα τα ρούχα τους

O βασιλιάς Εδουάρδος ο 3ος υπήρξε τόσο μαγεμένος από τα μεσσαιωνικά πραμύθια που αφηγούνταν τις περιπέτειες του βασιλία Αρθούρου και των γενναίων ιπποτών του, των διάσημων σε όλο τον κόσμο «Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης» που θέλησε να δημιουργήσει το δικό του τάγμα ιπποτών, μία ξεχωριστή, διακεκριμένη και κλειστή ομάδα ανθρώπων που λάμβαναν από τον μονάρχη αυτόν τον υψηλό τιμητικό τίτλο για την ανδρεία τους και τις υπηρεσίες τους στο Στέμμα.

Σήμερα, 700 χρόνια αργότερα, το τάγμα Ιπποτών της Μεγάλης Βρετανίας υπάρχει ακόμα, εντάσσοντας στους κόλπους του άντρες και γυναίκες από διάφορερα πεδία που έχουν συνεισφέρει με τον δικό τους τρόπο στην χώρα. Κάθε χρόνια, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού μία μεγάλη γιορτή στο κάστρο του Γουίνσδορ υπενθυμίζει την ιδαίτερη θέση που έχει η συγκεκριμένη τάξη ανθρώπων στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Φέτος στον λαμπερό εορτασμό το παρόν έδωσε και η πιο δημοφιλής γαλαζοαίματη στην Ισπανίας, η βασίλισα Λετίθια, που έφτασε στη γιορτή πάνω στην ίδια άμαξα με την αγαπημένη των Βρετανών, Κέιτ Μίντλετον. Φυσικά, την ίδια στιγμή τα διεθνή Μέσα σε όλο τον κόσμο μιλούσαν για το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συντονίσουν απόλυτα τα ρούχα τους, σαν κάποιος να τις έντυσε θεαματικά ασορτί για το editorial ενός περιοδικού.

Τόσο η Μίντλετον όσο και η Λετίθια διάλεξαν ένα outfit στους τόνους του λευκού και του μαύρου, αλλά αυτή δεν ήταν η μοναδική ομοιότητα στο λουκ τους. Από το μαύρο τους καπέλο μέχρι τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες τους και το λεπτεπίλεπτο clutch που κρατούσαν και οι δύο στα χέρια τους όλα πάνω τους έμοιαζαν παρόμοια, ακόμα και το κομψό χτένισμα στα μαλλιά τους,

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ τίμησε για ακόμα μία φορά την αγαπημένη της σχεδιαάστρια Catherine Walker, ενώ η Λετίθια ψήφισε ισπανικά, διαλέγοντας ένα φόρεμα της εταιρίας Cherubina.

Δες την κοινή εμφάνιση τους στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.