ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω»: Η Ελένη Δήμου ξανά στο νοσοκομείο

Η διάσημη τραγουδίστρια νόσησε ξανά με κορονοϊό παρά το γεγονός ότι έχει κάνει το εμβόλιο.

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω»: Η Ελένη Δήμου ξανά στο νοσοκομείο

Ξανά στο νοσοκομείο εξαιτίας του κορονοϊού βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Δήμου, η οποία έχει νοσήσει πάλι βαριά παρά το γεγονός ότι έκανε το εμβόλιο πριν από αρκετό διάστημα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από τους γιατρούς και να νοσηλευτεί μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της.

Η 63χρονη Ελένη Δήμου είχε γνωστοποιήσει την Παρασκευή που μας πέρασε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά στη συνέχεια καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας ότι αισθάνεται καλύτερα.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς».

Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της δεν καλυτέρευσε και χρειάστηκε, όπως είπε η ίδια σήμερα σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook, να ξαναπάει στο νοσοκομείο. «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο, είμαι χάλια», είπε η Ελένη Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Δήμου τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει μέσω ανάρτησής της για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως έγραφε, «ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.