ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα λαμπερά βραβεία του Οίκου Chopard στο φεστιβάλ Καννών

Μετά την απονομή των βραβείων, η Caroline Scheufele έδωσε μια μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Βραβείου Chopard και των δύο βραβευθέντων.

Τα λαμπερά βραβεία του Οίκου Chopard στο φεστιβάλ Καννών

Για την 16η απονομή του σημαντικού της Βραβείου, η Chopard βραβεύει την Bel Powley και τον John Boyega. Οι βραβευθέντες παρέλαβαν τα βραβεία τους από τα χέρια της Juliette Binoche, αναδόχου καί βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα για γυναικεία ερμηνεία στις Κάννες το 2010, σε εκδήλωση πού έγινε στο Chopard Rooftop του Ξενοδοχείου Martinez.

Χορηγός του Φεστιβάλ των Καννών από το 1998, ο Οικος Chopard, με πρωτοβουλία της Caroline Scheufele, πού επιθυμεί πάντα νά επιβεβαιώνει την στήριξη της στην κινηματογραφική δημιουργία, καθιέρωσε το 2001 το Βραβείο Chopard πού εχει σάν στόχο να προωθήσει τις νέες ελπίδες του διεθνούς κινηματογράφου. Από τήν Audray Tautou στην Lea Seydoux, από την Marion Cotillard στον Jack O’Connell, η Chopard ειχε πάντα ενα ταλέντο να ανακαλύπτει τους νέους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς.

Για την 16η χρονια, το Βραβείο πού απονεμήθηκε σε συνεργασία με το περιοδικό Variety και με την υποστήριξη του Pierre Lescure, Προέδρου του Φεστιβάλ καί του Thierry Frémaux, Γενικού Διευθυντού, προσδιορίσθηκε από μιά επιτροπή επαγγελματιων πού αποτελούσαν η ηθοποιός Eva Longoria, η αμερικανίδα παραγωγός Elizabeth Karlsen, ο ιρλανδός σκηνοθέτης Lenny Abbrahamson, η Caroline Scheufele και ο Steven Gaydos, αρχισυντάκτης του περιοδικού Variety. Μετά από συσκέψεις, η επιτροπή αποφάσισε νά τιμήση την Bel Powely, πού ξεχώρισε στις ταινίες A Diary for a

Teenage Girl και A Royal Night Out, και τον John Boyega, πού ξεχώρισε στην τελευταία ταινία Star Wars, Le Réveil de la Force. Παρέλαβαν τα βραβεία τους από τα χέρια της Juliette Binoche – διάσημη ανάδοχο πού βραβεύθηκε με το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στις Κάννες το 2010 καί τιμήθηκε με Oscar καί αλλες διεθνείς διακρίσεις.

Μετά την απονομή των βραβείων, η Caroline Scheufele εδωσε μιά μεγάλη βραδιά πρός τιμήν του Βραβείου Chopard και των δύο βραβευθεντων. Οι καλεσμένοι ανάμεσα στούς οποίους ηταν οι Julianne Moore, Kirsten Dunst, Mads Mikkelsen, Araya Hargate, Emilia Schüle, Valeria Bruni Tedeschi, Valeria Golino, Harvey Weinstein, Pierre Lescure, Chris Norton, Garance Doré, Nicole Warne αλλα καί η Kristina Bazan, απήλαυσαν ενα κοκτέηλ πάρτυ στο Chopard Rooftop σε μιά κομψή καί φίνα ατμόσφαιρα με θέα τις Κάννες καί την Croisette, απολαμβάνοντας την μουσική τζάζ από τον νεοϋορκέζο τρομπετίστα Chris Norton καί το κουαρτέτο του. Την συνέχεια της βραδιάς ανέλαβε η λονδρέζα DJ Amber Le Bon πού με τις μουσικές της επιλογές ‘εκλεισε’ αυτήν την μοναδική βραδιά.

Τα λαμπερά βραβεία του Οίκου Chopard στο φεστιβάλ Καννών

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.