Ο Γιάννης Μπουτάρης όχι μόνο έδωσε το παρόν σε πάρτυ της εφημερίδας Μακεδονία αλλά φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ξεδιπλώνοντας τις χορευτικές του ικανότητες. Τα έδωσε όλα και καλά έκανε.
Δείτε το βίντεο:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC
Τα έδωσε όλα και καλά έκανε.
Ο Γιάννης Μπουτάρης όχι μόνο έδωσε το παρόν σε πάρτυ της εφημερίδας Μακεδονία αλλά φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ξεδιπλώνοντας τις χορευτικές του ικανότητες. Τα έδωσε όλα και καλά έκανε.
Δείτε το βίντεο:
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Έλλη Λαμπέτη, η Τζένη Καρέζη ήταν μόλις μερικές από τις διάσημες γυναίκες που εμπιστεύτηκαν τον τελευταίο αυθεντικό bon vivant του σύμπαντος της μόδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου του 2025, στις σπουδαίες τους στιγμές.
Μια ειλικρινή απάντηση για το πώς διαχειρίζεται ο Γιώργος Λιάγκας τα κακόβουλα σχόλια έδωσε η Μαρία Αντωνά. Η ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε ότι ο παρουσιαστής επηρεάζεται, ειδικά όταν η κριτική αφορά την εμφάνισή του, αποκαλύπτοντας πως "ακόμη και στον πιο τέλειο άνθρωπο να πεις κάτι, θα τον επηρεάσει".
Πώς φέρεται η δούκισσα του Sussex στους υπόλοιπους ηθοποιούς και το cast της ταινίας.
Πώς φέρεται η δούκισσα του Sussex στους υπόλοιπους ηθοποιούς και το cast της ταινίας.
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας στην πρώτη του αντίδραση μετά την αφαίρεση τίτλων από τον Andrew.
Αφήνοντας οριστικά πίσω της τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, η Κιμ Κίλιαν πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Ανανεωμένη, ευδιάθετη και έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Κολλέγιο Αθηνών για να παρακολουθήσει το θεατρικό ντεμπούτο της Σίας Κοσιώνη.
Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βρέθηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να δίνει το παρών φορώντας ένα chic πράσινο κοστούμι.
"Δεν ήξερα ότι η νύφη μου έχει ταλέντο ηθοποιίας, συγκινήθηκα που την είδα..."
Η ξαφνική συνάντηση που χαροποίησε τη σύζυγο του Φίλιππου Ντε Γκρες.
Ο σκοπός του ταξιδιού του Νικόλαου Ντε Γκρες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Μια σύντομη εξόρμηση στη συμπρωτεύουσα έκανε η Κατερίνα Καραβάτου.
Η ambassador της L’Oréal Paris μιλά για τη δύναμη των επιλογών, τη μαγεία του runway στο Παρίσι και τη στιγμή που αφιέρωσε ένα "Σ’ αγαπώ" στα παιδιά της.