ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Συνειδητοποίησα ότι λείπει εδώ και τρία χρόνια, αλλά κανείς δεν τολμούσε να μου το πει»

Ο Τζάρετ Λέτο παραδέχθηκε ότι έχασε το Όσκαρ που κέρδισε το 2014 και ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται.

«Συνειδητοποίησα ότι λείπει εδώ και τρία χρόνια, αλλά κανείς δεν τολμούσε να μου το πει»

To 2014 o Tζάρεντ Λέτο πανηγύρισε έξαλλα το βραβείο Όσκαρ που κέρδισε για τον ρόλο του στην ταινία «Dallas Buyers Club», μία από τις καλύτερες ταινίες που είχαν γυριστεί τη συγκεκριμένη χρονιά. Μόνο που, όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του, αυτή τη στιγμή δεν έχει πλέον ιδέα που βρίσκεται το χρυσό αγαλματίδιο.

Ο ηθοποιός και frontman του συγκροτήματος 30 Seconds To Mars μίλησε μέσω βιντεοκλήσεις στην εκπομπή του Tζέιμς Κόρντεν Τhe Late Late Show και παραδέχθηκε ότι ο Όσκαρ του χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και παρά το γεγονός ότι έχει ψάξει παντού για να το βρει παραμένει άφαντο.

«Ανακάλυψα πως λείπει εδώ και τρία χρόνια», είπε ο 49χρονος ηθοποιός. «Δεν το ήξερα αυτό, μάλλον κανείς δεν τολμούσε να μου το πει», πρόσθεσε.

«Θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου, αλλά έψαξαν όλοι παντού. Απλώς εξαφανίστηκε μαγικά», είπε. «Ελπίζω να είναι σε καλά χέρια όπου κι αν βρίσκεται. Δεν το έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό», παραδέχθηκε.

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως όντως κάποιος το πήρε, ο Τζάρεντ Λέτο απάντησε: «Νομίζω πως υπάρχει καλή πιθανότητα, δεν είναι κάτι που πετάς κατά λάθος στα σκουπίδια».

«Θυμάμαι τη νύχτα που το κέρδισα, το πέρασα από τόσο κόσμο. Είχε ταλαιπωρηθεί, γέμισε γρατζουνιές αλλά διασκέδαζαν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του. Είναι όμορφο να το μοιράζεσαι, κάποιος σίγουρα το φροντίζει», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική Φωτογραφία:

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.